Budapesti fürdők Víz Világnapja

Ingyenes fürdőbejárással ünnepelhet Budapest fürdőiben a Víz Világnapján

Gyógyvízkóstolóval egybekötött idegenvezetéssel, teakóstolással, kozmetikai bemutatókkal és Dj-kkel várják március 22-én, a Víz Világnapján a legnépszerűbb budapesti fürdők a vendégeket.

Csábító és választékos programokat kínál a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. a három leglátogatottab fürdőjében, a Lukács, a Gellért és Széchenyi fürdőkben.

Mindhárom fürdőben lehetőség lesz a idegenvezetéssel és gyógyvízkóstolással egybekötött fűrdőbejárásra.

A Lukács fürdőben, a rendezvény központi helyszínén 12.00 órától várják az érdeklődőket a változatos programokra, ahol a fürdőbejárás mellett több az egészség- és wellness szolgáltatásokhoz kapcsolódó kisebb programok, kozmetikai bemutatók és jazz-world-afro-zöldfoki-szigeteki-dub muzsikák fokozzák a hangulatot.

Bővebben a programokról a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. honlapján tájékozódhatnak.

——————————————————————————————————————————————————-

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól!
Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.


A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.