Ingyen strandolhatnak a rászoruló gyerekek a hatvani strandon

Ingyen strandolhatnak a rászoruló roma családok a hatvani strandon – írja Hatvan Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatának bejelentése alapján a heol.hu.

A több éve tartó, nyári időszakban kihasználható kedvezménnyel idén háromszáz család élhet. Egy családi belépővel négyen mehetnek be, s az ingyenes jegyeket a nemzetiségi önkormányzat irodájában minden héten kedden és csütörtökön lehet igényelni hatvani lakcímkártya birtokában.

A hatvani strand belépői július 1-től drágultak a város képviselő-testületének döntése nyomán, egységesen 20 százalékkal. Egy teljes árú egész napos felnőtt jegy hatvani lakcímkártya nélkül 2200 forintba kerül, kedvezménnyel ez 1100 forint. A két felnőtt és két gyermek számára megváltható családi jegy teljes ára 5200 forint, mely a hatvani lakcím igazolása mellett 2600 forint megfizetése mellett vehető át. Ebből a jegytípusból osztanak ki most háromszázat a rászoruló családok között.

Fotó: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.