Pünkösdfürdői Strandfürdő

Indul a szezon, szombaton nyitnak a budapesti strandok

Szombaton nyitnak a budapesti strandok, az árak minimálisan emelkednek.

Az idei strandszezonban április 27-én elsőként a Palatinus, a Dagály és a Paskál fürdő nyit ki. A Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő strandját várhatóan május 18-tól vehetik birtokba a fürdőzők, a hagyományos nyári strandok, a Római Strandfürdő és Pünkösdfürdő június 2-án, illetve június 15-én nyitnak.

Június második felében adják át a Pesterzsébeti jódos-sós gyógy- és strandfürdő strandját, ahol a felújított hullámmedence mellett helyet kap egy gyerek- és egy élménymedence is. Közölték: a belépők árai minimálisan emelkedtek. Továbbra is lesz lehetőség gyermek-, diák- és nyugdíjasjegy vásárlására, illetve jelentős kedvezményeket nyújtó családi belépők megváltására – írták.

Az árak a budapestgyogyfurdoi.hu oldalon találhatók.

Az összes budapesti strandon továbbra is úgynevezett készpénzmentes fizetés működik, így a fürdő területén vásárolt termékekre (étel, ital, strandcikkek) készpénz helyett kizárólag a pénztárakban feltöltött kártyát, bankkártyát és elfogadóhelytől függően Szép-kártyát fogadnak el – közölte a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt.

MTI

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.