bükfürdő wellness Alpesi gyógynövényes gőzfülke

II. Szauna Nap Bükfürdőn

Február 29-én, szombaton kerül megrendezésre a II. Szauna nap a Bükfürdő Thermal & Spa-ban. Helyi és vendég szaunamesterek 17 változatos felöntéssel kápráztatják el a szauna szerelmeseit ezen a napon. Klasszikus és show programok „Az ébredő erő”-től a „Karate útján” át egészen „Lidi néniig”! Ha biztosra szeretnél menni, vedd meg a jegyedet előre online!

Nincs más dolgod, mint a kiválasztott szeánsz nevét, időpontját és a résztvevő személyek nevét megírni a fürdőnek a marketing@bukfurdo.hu e-mail címre a neveddel, születési dátumoddal és számlázási címeddel együtt. Ezt követően kapsz egy e-mailt az utaláshoz szükséges adatokkal. Ha elutaltad a pénzt, a számlát szintén e-mailben küldik meg részedre a vásárlásról szóló visszaigazolással együtt, melyet kinyomtatva a rendezvény napján szükséges bemutatnod a fürdő erre kijelölt pénztárában. Fontos, hogy a február 24. délig beérkezett összegek esetében van csak lehetőség az elővételre, az ezután érkezett összegek esetében a vásárlás érvényét veszti.

Elővételben a fürdő napijegyet szaunával, illetve a felöntésekre szóló jegyeket együttesen lehet megváltani, külön-külön vásárlásra nincs lehetőség. Délutáni szaunajegy, illetve diák szaunajegy vásárlására elővételben nincs lehetőség.

Ha Bükfürdőn jársz, próbáld ki Magyarországon egyedülálló Alpesi gyógynövényes gőzfülke kezelést, ezen a napon féláron!

Részletek: https://www.bukfurdo.hu/hu/hir/szokjon-ki-egy-furdobe

A jegyek korlátozott számban kaphatók.

További információ ITT

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.