fogadas

Így kereshet pénzt biztonságosan utazás közben

Több kutatás is igazolja, hogy a fiatalabb generáció egyre fontosabbnak tartja, hogy a megtakarításaikat kikapcsolódásra, különösen utazásra költsék. Vélhetően a tendencia folytatódni fog, és mind több korosztály köti majd össze a kellemeset és a hasznosat, hiszen ma már az sem kizárt, hogy az utazási szenvedély és a pénzkereseti lehetőségek egy helyen és időben találkozzanak.

Az utazás, különösen, ha az úti cél külföldi ország, bizonyos szintű alkalmazkodást igényel. Legyen szó a különleges ételekről, italokról, a megszokottól eltérő, adott esetben szélsőséges időjárásról, vagy az alternatív tömegközlekedési eszközökről, érdemes ezekre a kihívásokra egyfajta kalandként, tapasztalatszerzésként tekinteni. Ugyanez igaz a szerencsejátékokra is. Hiába ismeri egy szakavatott játékos a magyar online casino világát, a külföldre utazás megteremti annak lehetőségét, hogy új kaszinókat látogasson meg, vagy akár új játéktípusokkal ismerkedjen meg. Igen ám, de mi történik akkor, ha az online szerencsejátékos számára az utazás azt eredményezi, hogy nem fér hozzá kedvenc online kaszinójához?

Jobb előre tervezni!

Ahhoz, hogy külföldön is szabadon és jó kedvűen legyen élvezhető a kikapcsolódásra szánt idő, jobb előre tervezni. Például érdemes egyeztetni a hitelkártya-szolgáltatóval, hogy a számláról külföldről levett pénzösszegek láttán még véletlenül se zárolják azt. Ugyanígy lehetősége van az online szerencsejátékosoknak előre megbeszélni az általuk preferált online kaszinók ügyfélszolgálatával, hogy bizonyos beállításokat módosítsanak annak érdekében, hogy külföldről is játszhassanak. A nagyobb és fejlettebb kaszinóoldalak azon túl, hogy képesek ezt a szolgáltatás-módosítást elvégezni, többnyire még külön költséget sem számítanak fel érte.

Használjon VPN-t!

Egy messzi úti célon található kaszinó rendelkezhet úgynevezett geo-blokkolóval, azaz a tartózkodási helytől függően dönthetnek úgy, hogy megtagadják a számlához való hozzáférést, még akkor is, ha a játékos fiókját felismerik. Ennek elkerülésére az egyik legjobb mód, a még utazás előtt telepített, egyben megbízható forrásból származó virtuális-magánhálózat, azaz VPN, amely egy nyilvános hálózaton keresztül képes kiterjeszteni a helyi hálózatot. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy abban az esetben, ha a játékos a játékzónán belül tartózkodik, miközben valójában a Karib-tenger egyik napsütötte szigetének fényűző tengerpartján heverészik, gond nélkül folytathatja az online szerencsejátékát. Ráadásul a VPN még a kényes adatokat is megvédi, ami különösen fontos, hiszen az online kaszinók a banki adatokkal dolgoznak.

A törvények régiónként változhatnak

A szerencsejáték – érthető okokból – egy igen erősen szabályozott iparág. Ez alól az online szerencsejáték sem kivétel. Vannak országok, ahol engedélyezett, van, ahol csak részlegesen. Előfordul olyan ország is, ahol a törvények régiónként változnak. Például Indiában tilos a szerencsejáték, azonban néhány állam, mint Sikkim és Goa, engedélyezi a szerencsejátékok bizonyos formáit. Érdemes tehát odafigyelnie a lelkes kaszinójátékosoknak, és akár részletes terveket készíteni utazás előtt, hogy a kikapcsolódás valóban kivételes legyen mind hétköznapi, mind anyagi értelemben.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.