ellipsum nyitás

Húsvétkor újra kinyit a miskolci Ellipsum Élmény- és Strandfürdő

Április 15-én, nagypénteken csúszdaverseny, sakkverseny, aquafitness, szaunaprogramok és a Csodamalom bábszínház előadása színesíti a napot. Szombaton éjszakai fürdőzés, míg vasárnap további húsvéti gyermekprogramok lesznek az Ellipsumban.


Az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő február 1-jén ideiglenesen becsukta kapuit a látogatók elől. A használata során több mint ötven hibát fedeztek fel, melyeket a kivitelező mostanra szinte maradéktalanul ki is javított – írja a minap.hu.

– 2020-ban a vírus leállította az ágazatot, megváltoztak a vendégek szempontjai. Azóta nagyon magas minőségi és biztonsági elvárás fogalmazódik meg a látogatók részéről, melynek kiemelten magas színvonalon kell eleget tenniük a fürdőknek – hangzott el Orosz Esztertől, a MIDMAR Kft. ügyvezetőjétől, aki szerint Miskolc és Miskolctapolca ezzel együtt is helytállt a pandémiás időszakban az idegenforgalomban.

Fotó: Ellipsum Facebook oldala

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.