Hunguest Hotel Flóra Eger

Hunguest Hotel Flóra Eger

Hunguest Hotel Flóra Eger, a tökéletes helyszín a tökéletes pihenésért

Egert látni kell! Egyszer mindenkinek el kell mennie Egerbe, hogy eltöltsön néhány csodálatos és élményekben gazdag napot és megismerhesse azt a temérdek szépséget, kincset és hagyományt, amit ez a település nyújtani tud.

Hunguest Hotel Flóra Eger festői szépségű tájon fekszik

Aki úgy dönt, hogy jobban megismerkedik ezzel gazdag történelemmel megáldott településsel, az jól teszi, ha több napra tervezi a kiruccanást, mivel 1-2 nap nem elég szinte semmire.

A Hunguest Hotel Flóra Eger tökéletesen megfelel arra, hogy huzamosabb ideig is itt tartózkodjon, ami festői szépségű helyen terül el.

Az egész település egy csodálatos ékszerdoboz, amit fel kell fedezni, meg kell csodálni és részleteiben megismerni. Ráadásul a fürdőről és borról még nem is beszéltünk! Aki a Hunguest Hotel Flóra Eger mellett dönt, az díjmentesen bemehetnek a városi termálfürdőbe különféle medencék várják a gyermekeket és felnőtteket egyaránt. Szintén díjmentes a strand fedett élménymedencéje.

Üzletembereknek is ajánlott a Hunguest Hotel Flóra Eger, ugyanis a konferenciaterem alkalmas 250 főt befogadni, az étterem pedig akár 300 vendéget is el tud helyezni, ahol fenséges ételek várják az éhes vendégeket. De ez még nem minden!

A gyógyulni vágyók is bátran voksoljanak a Hunguest Hotel Flóra Egerre, hiszen komplex kezelések, terápiák, masszázsok gondoskodnak a test kényeztetéséről.

A város híres a színes programjairól, éppen ezért jól jön egy olyan szállás, ahol a napi fáradalmakat ki lehet pihenni. Sőt, aki bortúrát akar, annak is ideális a Hunguest Hotel Flóra Eger, mert a nap végén, minden kényelemmel ellátott szobában lazíthat. A gyönyörűen berendezett szobák szinte hívogatják az embert, hogy máris csomagoljon és induljon.

Az ízlésesen megterített asztal, az ínycsiklandozó fogások mind azt a célt szolgálják, hogy tökéletes vakációban legyen része annak, aki a Hunguest Hotel Flóra Egerben foglal szobát.

A családosok sem kell máshol nézelődjenek, ugyanis ez egy gyermekbarát szálloda, ahol szeretettel várják a kisgyermekes párokat is. Hogy a legkisebbek se unatkozzanak, a Hunguest Hotel Flóra Eger gondoskodott számukra játszószobáról, a kicsit nagyobbak pedig biliárdozhatnak, de van darts is és persze gyermekmedence szintén.
Fotó: hunguesthotels.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.