Hotel Viktória Sárvár

Hotel Viktória**** Sárvár

A szálloda Magyarország egyik népszerű fürdőhelyén, Sárváron nyitotta meg kapuit. A hotel Sárvár központjában fekszik, közvetlenül az arborétum szomszédságában csendes, nyugodt környezetben. A vendégek a parkot díjmentesen látogathatják.

A hotel három épületből áll, ahol standard háromcsillagos szobákkal és prémium négycsillagos szintű szobákkal, valamint apartmanokkal várják vendégeiket. Mini Spa részlegük a B épület alsó szintjén található. Megálmodását a hotel mellett található páratlan szépségű Arborétum ihlette. Céljuk, hogy természetbe kalauzolják vissza a feltöltődni vágyó vendégeket, így ideális helyet teremtve ezzel a felfrissülésnek, megújulásnak.

Hotel Viktória Sárvár wellness

12 személyes jakuzzi, barlangszerű bejárattal kiépített infraszauna, fából készült dézsazuhany, relax sókabin, masszázsok, valamint fitnesz terem áll a vendégek rendelkezésére. A hotelhez egész nap zárt, kamerával figyelt parkoló tartozik.

Árak és Szoba foglalása

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben kristálytiszta víz, nagy, világos pihenőterek, exkluzív szauna-világ (fürdőruha nélküli terület), gyógy- és wellness-szolgáltatások széles skálája várja a vendégeket. A kiváló minőségű gyógyvízzel telt medencék mellett élménymedence és bébi pancsoló is gondoskodik a szórakozásról a család minden tagja számára. A gyermekeket (3 éves kortól) ingyenesen használható játszóház várja szakképzett óvónénivel.

Hotel Viktória Sárvár masszázs

Hotel Viktória**** Sárvár

Cím: 9600 Sárvár, Deák Ferenc u. 6.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.