Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolca

Hamarosan ismét kinyit az Ellipsum fürdő

Már nem sokat kell addig várni és újra kinyit az Ellipsum, ezt maga a miskolci polgármester, Veres Pál jelentette be a közösségi médiában.

“Jó hír! December 1-én újra kinyit az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolcán. Szeretettel várjuk a miskolciakat és a városba érkező vendégeket is a fürdőbe” – jelentette be a polgármester.

Október legelején annak nyomán zárták be a fürdőt, hogy a kivitelező újraburkolja a medencéket. Az épület falainak belső burkolását is elvégezték már, sőt, gépészeti jellegű feladatokat is megoldották, melyekkel a gépházba történő víz szivárgást is megakadályozták. A komplexum több mint két évvel ezelőtti megnyitása óta olyan mértékű hibákat kellett és kell a kivitelezőnek folyamatosan kijavítania, amelyek felszámolása nélkül balesetveszélyes lett volna a fürdőt újranyitni – írja a borsod24.hu.

Fotó: ellipsumfurdo.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.