Hajnal Hotel Mezőkövesd

Hajnal Hotel Mezőkövesd

A Hajnal Hotel Magyarország egyik leghíresebb termálfürdőjében, a Zsóry fürdőben található három csillagos szálloda. A Hajnal Hotel minősített saját gyógyvízforrású gyógymedencéjével és a a régió legfelszereltebb gyógyászati részlegével egész évben várja a gyógyulásra és pihenésre vágyókat. 

A hotel egész évben nyitva tart, egy, kettő, három és négyágyas szobákkal rendelkezik. A szobák egységes bútorzattal rendelkeznek, fel vannak szerelve zuhanyzóval, tévével, telefonnal, mini bárral, internettel. A szobák pótággyal kiegészíthetők, valamint mindegyik légkondicionált. A hotelben található jacuzzi, szauna, kondi terem, sókamra, zárt parkoló, valamint üdülési csekk elfogadó hely.

Hajnal Hotel gyógyszálloda Mezőkövesd

A hotelben gyógyászati részleg üzemel, ahol igénybe vehető fizikoterápia, elektromos kezelések, gyógytorna, vízi torna.

Árak és Szoba foglalása

Zsóry fürdő

A Zsóry fürdő gyógyvize nagyon jó gyógyhatással rendelkezik, főként ízületi megbetegedések, gyulladások, sérülések utókezelésére kiválóan alkalmas. A gyógyvíz Európa szerte ismert, a víz kalcium, magnézium, szabad szénsavat tartalmazó gyógyvíz, szulfidként tartalma igen magas, ezért a kénes gyógyvizek csoportjába tartozik.

Hajnal Hotel Mezőkövesd wellness

Látnivalók a környéken

A hotel környékén 50 km-es körzetben igen sok látnivaló van. Ezek közé tartozik Mezőkövesd, Eger, Bükk hegység, Lillafüred, Miskolctapolca, Hortobágyi Nemzeti Park.

Árak és Szoba foglalása

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.