Belenus Termálhotel Zalakaros

Belenus Termálhotel Zalakaros

A Belenus Termálhotel kellemes környezetben, mindössze 3 percre a gyógyfürdőtől Zalakaroson várja vendégeit. A hotelt 2004 őszén újították fel. Belenus kelta napistenségről lett elnevezve, mely személyhez a gyógyítás szentsége tartozik. A szálloda családi tulajdonban van.

Szobák

A szállodában 40 db kétágyas szoba várja vendégeit, melyeket 2 főig lehet pótágyazni, valamint +1 babaágyat be lehet rakni. A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a WIFI, a minibár, a TV, valamint a légkondicionáló.

Belenus Termálhotel Zalakaros medence

A szálloda szolgáltatásai

A szálloda szolgáltatásaihoz tartozik, hogy éjjel-nappal a vendégek szolgálatára áll a 24 órás porta. Előnyös, hogy akadálymentesítve van a hotel területe mozgáskorlátozott vendégek részére.

Asztalfoglalást is tudnak intézni, valamint rendelkeznek busz parkolóval. Ébresztést is lehet kérni. Faxolásra, valamint fénymásolásra is van lehetőség. A hotelnak van saját taxija, viszont rendelni is lehet. A szálloda egész területen van ingyenes WIFI. Saját kerttel rendelkezik.

Családok számára is vannak szolgáltatások. Pótágy helyett babaágyat és gyermekágyat is tudnak adni, valamint ha kérnek, babafürdető kádat és etetőszéket is adnak. A gyermekeket a játszótéren is el lehet helyezni.

Árak és Szoba foglalása

Belenus Termálhotel Zalakaros spa

Wellness- és gyógyászati szolgáltatások

Térítéses és térítés nélküli szolgáltatások is vannak.

Amik benne vannak a szoba árában

Termálvizes és vízsugaras úszómedencéje van a szállodának, melynek a hőmérséklete általában 30 és 33 °C között van. Finn szaunát és gőzbarlangot is igénybe lehet venni, melyek közül mind a kettő aromaterápiás. A teniszpályát március 15. és október 30. között lehet igénybe venni. A napozóteraszon egyszerre 40 ember barnulhat.

Amikért külön kell fizetni

Hatféle masszázzsal lehet kikapcsolódni, valamint a hölgyek számára manikűrrel és pedikűrrel tudnak szolgálni. Kerékpárkölcsönzés is lehetséges, egész vagy fél napra, valamint fürdőköpenyt is lehet kölcsönözni.

Belenus Termálhotel Zalakaros wellness

Konferenciaterem

A terem kapacitása 60 fő. Tanfolyamok, szemináriumok, meetingek, termékbemutatók, valamint nyílt napok megtartására alkalmas.

Árak és Szoba foglalása

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.