Dunaújvárosi Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ

Fürdőpark épül Dunaújvárosban

Állami segítséggel felújítják a dunaújvárosi Aquantis Wellness és Gyógyászati Központot és egy vadonatúj fürdőparkot is kialakítanak.

A kormány 3 milliárd forinttal támogatja az Aquantis élményfürdő felújítását és a Fürdőpark kialakítását. A beruházás első fázisa még az idén megkezdődik, és jövőre is folytatják a fejlesztést – szúrta ki a Magyar Közlönyben a bejelentést a turizmus.com.

A 12 éves Aquantis fürdőt – melyben 14 medence, hét csúszda van, a vízfelület csaknem kétezer négyzetméter – egy éve nyitották meg újra, hat év zárva tartás után. A beruházást egykor finanszírozó bank megpróbálta eladni a létesítményt, amelyet végül a dunaújvárosi önkormányzatnak sikerült megvásárolni, és most a fejlesztéseken dolgoznak. A fürdő mellett egy szálloda megépítését is tervezik, amelyben rendezvényeket is tartanak majd.

Fotó: aquantis.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.