Felújították a kerekdombi termálfürdőt

A Tiszakécskéhez tartozó, a fél évszázada üzemelő, ám az „összeomlás” határán levő, a megszűnés fenyegette Kerekdomb termálfürdője teljes körűen megújult és számos szolgáltatással bővítette kínálatát. Nyolc medencét alakítottak ki, élmény-, wellness és szabadtéri fitness elemekkel bővült a termálfürdő, illetve önálló gyermekrészleg is kialakításra került.

Kerekdombi termálfürdő

Befejeződött a közigazgatásilag Tiszakécskéhez tartozó Kerekdomb termálfürdőjének felújítása, a több mint 713 millió forint beruházási összegéből az Európai Unió csaknem 500 millió vissza nem térítendő támogatást nyújtott – közölte Szántó István, a Termáldomb Kft. ügyvezetője, a termálfürdő tulajdonosa. Az Új Széchenyi Terv keretében a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Operatív Program pályázatán elnyert támogatásnak köszönhetően, a fél évszázada üzemelő termálfürdő teljes körűen megújult és számos szolgáltatással bővítette kínálatát – hangsúlyozta az ügyvezető. Szántó István kiemelte, hogy az eddig csak a nyári időszakban üzemelő fürdő az átalakítás után egész évben várja a látogatókat.

Nyolc medencét alakítottak ki, élmény-, wellness és szabadtéri fitness elemekkel bővült a termálfürdő, illetve önálló gyermekrészleg is kialakításra került. A gyógymedencék mellett szaunaház, sókabin és aromakabin várja a vendégeket.

Kerekdombi termálfürdő bejárat

MTI / fotó: http://www.termaldomb.hu/

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.