Dagály

Felhívás fürdőkúrára a Dagályfürdőbe

A Dagály fürdő egyik ásványvíz kútjának gyógyvízzé nyilvánításához szükséges fürdőkúrához és orvosi vizsgálataihoz 30 és 75 év közötti életkorú, 35 gerinc és 35 térdízületi bántalomban szenvedő beteg jelentkezését várják. A 15 alkalmas fürdőkúra időtartamára a belépés napi 3 órás időtartamra ingyenes.

A betegeknél 3 orvosi vizsgálatot – a fürdőkúra előtt közvetlenül, a kúra után és 3 hónappal a kúra befejezése után – végez a szakorvos.

A 15 alkalmas fürdőkúra időtartamára a belépés napi 3 órás időtartamra ingyenes, a résztvevők egészségbiztosításban részesülnek, és a 3 hónapos kontrollvizsgálatot követően ajándékot kapnak.

A jelentkezés feltételei:

  • 6 hónapon belüli gerinc, illetve térd röntgenfelvétel,
  • 6 hónapnál nem régebbi vérvizsgálati eredmény.

Jelentkezni lehet:

Dr. Szakmári Mária Magdolna reumatológus főorvos asszonynál, a Dagály fürdő felíró orvosi szobájában szerdán 13.00 – 17.00 óráig, vagy pénteken 9.00 – 13.00 óráig.

A kutatás engedélyezett. A személyi és egészségre vonatozó adatokat titkosan kezeljük.

Forrás: http://www.budapestgyogyfurdoi.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.