Napfényfürdő Aquapolis Szeged strandfürdő

Ennyiért strandolhatunk idén Délmagyarországon

Akár pár ezer forintból is kihozhat idén egy strandolást egy háromtagú család, de van olyan fürdő, ahova 10 ezer forint sem elég a belépőre. Összeszedtük, megyénkben hol mennyit kérnek azért, hogy bemenjünk a strand területére. A delmagyar.hu összeszedte, Csongrád-Csanád megyéban hol mennyit kérnek azért, hogy bemenjünk a strand területére.

Az elmúlt napokban már többször örülhettünk nyári időjárásnak, így vélhetően egyre többen gondolkoznak strandprogramokban.

Napfényfürdő Aquapolis Szeged Wellness-, Gyógy-, Élmény- és Strandfürdő

A megye legnagyobb komplexumába, a Napfényfürdő Aquapolisba a felnőttbelépő 5700, a gyermekjegy 3100. Mivel családi jegyes konstrukciót nem egységesen dolgozott ki minden fürdő, olyat választottunk, amely mindenhol elérhető. Ez a 2 felnőtt egy gyerekkel kombináció, amely itt 13 ezer forintba kerül. Aki nem vágyik csúszdázásra, vehet csak a SZUE-ba is belépőt, a felnőttek 2500, a gyerekek 2000 forintért, illetve ide van 1000 forintos úszójegy is.

Makói Hagymatikum fürdő

A makói Hagymatikumba a felnőtt napijegy 3100, a gyermek 2300, Makó-kártyára vi­­szont 50 százalékos kedvezmény jár. A családi jegy 6900 forint. A vásárhelyi Török Sándor Strandfürdőbe a felnőttbelépő 1800, a gyerek 900, két felnőtt és egy gyerek pedig 3990 forint. Az algyői Borbála fürdőbe a felnőttek 1550, a gyermekek 950 forintért mehetnek be, az algyői lakosok ebből kedvezményt kapnak. Az úszójegy 760 forintba kerül.

Az élővizes strandokra még vélhetően kevesen vágynak a hűvös vizek miatt, ettől függetlenül azok árait is megnéztük, hiszen sokan nem is a fürdés, hanem a természet közelsége miatt választják ezeket. A Szikin az előszezon június 3-án indul. A felnőttbelépő 1000, a kedvezményes 800 forintba, a családi pedig 3500 forintba kerül.

A sándorfalvi Nádastó Szabadidőpark esetében egyelőre még a tavalyi árak vannak érvényben: ezek szerint a felnőtteknek 1100, a gyermekeknek 800 forintot kell fizetniük a strandolásért, két felnőtt és egy gyermek 2850 forintért kap családi jegyet. A sándorfalvi la­kosok ezekből az árakból kedvezményt kapnak.

Forrás: delmagyar.hu

Fotó: Napfényfürdő Aquapolis Szeged strandfürdő

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.