román tenger tengerpart Plaja Venus Beach

Ennél olcsóbban nem nyaralhatunk tengernél

Meglehetősen sokan vannak abban a helyzetben, hogy szívesen töltenének el egy hetet egy napfényes tengerparton, de az anyagi lehetőségeik szűkössége miatt legfeljebb úti filmekben vagy utazási prospektusokban látják a kéklő tengert. Elsősorban őket célozza meg a Tengerpart mindenkinek program, amelynek lényege egyszerű: a főidény előtti hetekben szinte fillérekért lehet nyaralni egy jót a román tengerparton a programba bejelentkezett szálláshelyeken.

Az árak egyes helyeken akár 70 százalékkal is alacsonyabbak lehetnek, mint főszezonban,

úgyhogy érdemes megvizsgálni az ajánlatot.

A beszámolók szerint az idei akcióra, amely június 19-éig tart, több száz szálloda és panzió jelentkezett a Fekete-tenger román szakaszán működő összes üdülőhelyről. Ez összesen mintegy 4000 kedvezményes árú helyet jelent.

A legolcsóbb szálláshely egy éjszakára 34 lej egy személy számára egy háromcsillagos szállodában egy legalább ötnapos nyaralás esetén – ebben persze nincs étkezés, még reggeli sem.

Aki mélyebben a zsebébe nyúlna,

160 lejtől talál szállást all inclusive ellátással,

ha legalább három éjszakát ott szeretne tölteni.

Az idegenforgalmi cégeket tömörítő szövetség illetékesei melegen ajánlják a programot mindenkinek, hiszen nem csupán az árak lényegesen alacsonyabbak, mint a júliusi és augusztusi főszezonban, de a zsúfoltság is sokkal kisebb.

Forrás: foter.ro

Fotó: Plaja Venus Beach Forrás: worldbeachguide.com / Alexandru Pănoiu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.