egerszalók saliris hotel

Életmódváltó hétvége Egerszalókon

Talán hallotta már, hogy az egészséges, minőségi élet és ideális testsúly elérése csak gyökeres életmódváltással lehetséges. Július 26-28 között most egy különleges helyszínen lesz lehetősége az egészséges étrend összeállításának alapelveit elsajátítani. 

Bizonyára önt is foglalkoztatja a gondolat, hogy egészségesebben kellene élnie és szeretne jobban figyelni a táplálkozására. Lehet, hogy van kisebb-nagyobb mértékű súlyfeleslege is amitől megszabadulna, de az interneten talált csodadiétákkal eddig nem ért el sikert.

És talán azt is hallotta már, hogy az egészséges, minőségi élet és ideális testsúly elérése csak gyökeres életmódváltással lehetséges.

Takács Hajnalka dietetikus szerint a sikeres életmódváltás kulcsa az, hogy meg kell tanulni  a mindennapokba illeszteni a megfelelő táplálkozást. Az ő segítségével az elmúlt 10 évben több száz embernek sikerült a helyes táplálkozás elsajátítása. Ők mára egészségesebbek, fittebbek lettek, jobban érzik a bőrükben magukat.

Ha ön is szeretne életmódot váltani egy dietetikus szakember segítségével, most egy különleges helyszínen ( Saliris Resort Hotel, 3394 Egerszalók, Forrás u. 6. ) lesz lehetősége az egészséges étrend összeállításának alapelveit elsajátítani.

Töltse el egészséges élete első napjait egy wellnesshotel nyújtotta környezetben! Itt minden adott ahhoz, hogy kiszakadjon a hétköznapi taposómalomból, feltöltse magát energiával és közben Hajnalkától megtanulja azt, hogy mit és hogyan változtasson meg a táplálkozásán.

Az Életmódváltó hétvége programja:

1. nap, péntek: érkezés, uzsonna, ismerkedés, vacsora, wellness

2. nap: szombat  délelőtt: reggeli, előadás, workshop keretében elfogyasztott tízórai, ebéd, délután: kirándulás, vacsora, wellness

3. nap: vasárnap délelőtt: reggeli, előadás tízórai

Részletekért érdeklődjön: dietetikusod.hu vagy sales@salirisresort.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.