Római Strandfürdő

Ekkor nyitnak a budapesti fürdők

A legtöbb fővárosi fürdőt üzemeltető Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. honlapján bejelentette a kezelésében lévő fürdők nyitási időpontját.

A kormány 2020. május 16-i rendelete és Budapest Főváros Főpolgármesterének 2020. május 19-i döntése értelmében a Palatinus fürdő, Paskál strandfürdő, Pesterzsébeti Sós-jódos Gyógy- és Strandfürdő, Csillaghegyi Forrásfürdő és a Római strandok 2020. május 30-án, a Pünkösdfürdői strand pedig legkésőbb 2020. június 15-én nyitja meg kapuit.

A strandok a közlemény szerint a hatósági közegészségügyi előírásoknak maximálisan megfelelnek a nyitás időpontjától. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. 8 és 18 óra között, ingyenesen hívható zöldszámot működtet a további információt kérőknek: +36-80-315900.

Közel 2 hónap bizonytalanság után május 30-tól, ha részlegesen is, de újra megnyitja kapuit az Aquaworld. Első körben a fürdő külső területei és medencéi lesznek elérhetők; azaz a 25 méteres úszómedence, 2 gyermekmedence és a kültéri élménymedence, a kerti játszóterek és a homokos sportpályák.

A XVI. kerületi Önkormányzat is bejelentette, hogy a kerületben lévő Erzsébetligeti strand nyitása is szokás szerint, az időjárás alakulásától függően, június elején, Pünkösd körül várható.

A MOM Sport Uszoda és Rendezvényközpont tervezett nyitása 2020. július 1.

Címlapkép: Római Strandfürdő, MTI Fotó: Beliczay László

Cikkünk folyamatosan frissül, ahogy a többi fürdőről is érkezik információ, azonnal közöljük.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.