Miskolctapolcai Barlangfürdő

Drágul a strandolás a miskolci fürdőkben

Július 1-től az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőben, a Miskolci Barlangfürdőben és a Selyemréti Strandfürdőben is drágábban pancsolhatunk.

A miskolci fürdőket üzemeltető gazdasági társaság július 1-től az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőben, a Miskolci Barlangfürdőben és a Selyemréti Strandfürdőben átlagosan 15 százalékkal megemeli a belépők és bérletek árait.

A társaság azzal indokolja az árváltozást, hogy a kormány – a koronavírus miatt – az önkormányzati cégeknek, köztük a Miskolci Fürdők Kft.-nek is másfél évig megtiltotta, hogy árakat emeljenek. A rendelet május végi feloldását követően lehet korrigálni az árakat a miskolci fürdőkben is.

Érveik között szerepel, hogy az elmúlt időszakban szinte minden sokkal többe kerül az üzemeltetést illetően: két-háromszorosára drágult az energia, megugrottak a bérköltségek is az idei, közel 20 százalékos minimálbér-, garantál bérminimum emelés  hatására, de minden más, a fürdőüzemeltetéshez nélkülözhetetlen anyagok, vegyszerek beszerzése is jóval drágább lett.

A Miskolci Fürdők Kft. mind a három egységében egy új 5 alkalmas vagy 5 fő belépésére feljogosító kedvezményes bérletkonstrukciót is kialakított melynek bevezetése szintén július 1-től várható.

Forrás: boon.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.