day spa férfiaknak

Day Spa – férfiaknak is

Jólápoltság, relaxáció, feltöltődés nemcsak női igények, férfiak is szívesen látott vendégei a day spa-knak, hotel spa-knak. Egyre divatosabbak ezek a helyek, melyek igazából többet nyújtanak a klasszikus szépészeti szolgáltatásoknál.

Relaxációs, egészségmegőrző kezeléseket kombinálnak szaunával/kkal, medencével  vagy pezsgőfürdővel vagy fürdőkezelésekkel. Szívesen használnak fel vizet és vízből származó anyagokat (iszap, alga, ásványok, só, gőz) a kezelésekhez.

A színvonalas szakmai tartalmon túl arra is figyelnek, hogy a vendégnek igazi kikapcsolódásban legyen része. Így jogosan elvárt kérés, hogy némítsák le vagy kapcsolják ki a résztvevők a mobil telefonjaikat. Fürdőköpeny, törülköző, egyéb apró figyelmességek várnak már minket az öltözőben. A masszírozás vagy manikür- pedikür végeztével nem kell elrohannunk, folytathatjuk teázással, egészséges nassolnivalók fogyasztásával a lazítást a hangulatos pihenőszobában.

Maga a spa szó vagy a  Sanus Per Aquam (Gyógyítás víz által) kifejezésből vagy más vélemények szerint a belgiumi Spa városszóból ered, melyet római időkben alapítottak.A „spa” kifejezés használata egyre inkább terjed a nemzetközi egészségturizmusban. Kialakultak altípusai is, ezek közül a day spa a legismertebb nálunk.

Kiváló helyszínei társasági programoknak, céges partiknak vagy leánybúcsúknak- fél vagy  egy nap szinte elröpül.

Ha nem tudunk hétvégén vidéki wellness hotelt megcélozni vagy hétköznap szeretnénk kényeztetni magunkat, irány valamelyik városi spa.

itthon.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.