bonyhádi családi pihenőpark

Családi pihenőpark épült a bonyhádi strand helyén

Bonyhádban az évekkel ezelőtt megszűnt strand helyére Családi Pihenőparkot varázsoltak. A korábban kihasználatlan terület mára több korosztály számára ad kiváló lehetőséget játékra, mozgásra vagy éppen piknikezésre. 

Bonyhád központi részén – több mint százmillió forintból – megvalósult beruházás során jelentős növénytelepítési, parképítési munkálatok zajlottak egy fél futballpályányi, padokkal, sétautakkal tarkított, parkolóval is kiegészülő, több ezer négyzetméteres területen.

A munkálatok során, egyebek mellett, játszótér, szabadtéri fitneszpark, gördeszkások számára is használható „freestyle pálya”, közösségi főzőhely is létesült a Perczel Mórról elnevezett családi pihenőpark részeként.

A mintegy fél focipálya nagyságú, európai színvonalú, korszerű eszközökkel felszerelt létesítmény a Bonyhádi Sportcentrum építtetésében, 116,3 millió forintból valósult meg. Az összegből 71,4 millió forint volt a pályázati forrás, 44,9 millió forint pedig az önkormányzati önerő.

MTI / teol.hu

Fotó: teol.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.