Családbarát részleggel bővítik a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdőt

A fejlesztésnek köszönhetően az élményfürdő új szaunavilággal, gyermekmedencével, sószobával és sómedencével, egy háromszintű, a fedett medencetérbe érkező csúszdrendszerrel, valamint újabb pihenőterekkel és egy nyári bejárattal is bővül.

celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő gyógyvizes medence

Családbarát létesítményekkel bővítik a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdőt, a több mint 738 millió forint értékű új részleg alapkövét kedden rakták le a kemenesaljai városban, a beruházás összegéből 221,6 millió forintot európai uniós pályázat biztosított.

A fejlesztésnek köszönhetően az élményfürdő új szaunavilággal, gyermekmedencével, sószobával és sómedencével, egy háromszintű, a fedett medencetérbe érkező csúszdrendszerrel, valamint újabb pihenőterekkel és egy nyári bejárattal is bővül. Megújulnak az öltözők, a büfé és a szabadtéri gyógymedencét körülvevő terület is, a fejlesztés emellett tartalmazza a fűtés korszerűsítését, lehetővé teszi megújuló energiák, napelemek felhasználását is.

Az osztrák tulajdonban lévő JUFA Ungarn Kft. 2011 decemberében jelentette be, hogy 1,5 milliárd forint értékű beruházással négycsillagos szállodát és kempinget építtet a fürdő területén, ennek építése már folyamatban van.

mti / www.vulkanfurdo.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.