C’an de Pastilla

C’an de Pastilla

C’an de Pastilla, Palma de Mallorca városától keletre az első üdülőtelepülés a sziget déli partja mentén. A mallorcai repülőtérről könnyedén megközelíthető. Az egykori halászfalu napjainkban egyre inkább fejlett infrastruktúrával rendelkezik, amely megtapasztalható szolgáltatások sokszínűségében is. Az üdülőtelepülés különösen a családosok körében népszerű úti célpont.

Az üdülőtelepülés a Playa de Palma nevű partszakasz nyugati felén épült fel, a turizmus fellendülésével különösen a brit nyaralók körében volt felkapott.

A városkában kevés a látnivaló, viszont a kedvező közlekedése révén Palma attrakció könnyedén elérhetőek, és a környék nevezetes természeti látnivalóiról. A főutcája közelében található a kis Sant Antonio templom, és rendelkezik egy festői kikötővel is. A keleti részen fekvő El Arenal üdülőhellyel egy széles sétány köti össze. Az El Arenal inkább a szórakozást, és az éjszakai életre vágyó turisták körében népszerű.

A Serra de Tramuntana hegy autóval fél óra alatt érhető el. A hegyen ritka növény és állatfajokat lehet látni, és a terület része az Unesco Világörökségnek.

can-pastilla

C’an de Pastilla strandja kellemes, és a víz rendkívül tiszta. A parton nyugágyak és napernyők kölcsönözhetőek, és a különféle vízisport szolgáltatások is nagy választékban találhatóak. A városkában egész évben lehet turistákkal találkozni, a téli időszakban általában a spanyol pihenni vágyók lepik el az utcáiban található éttermeket és bárokat.

C’an de Pastilla szállás

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.