Caramell Prémium Resort Superior

Bükfürdő Hotel Caramell, oázis a szürke hétköznapokban

Az éltető víz a mindennapjaink része kell legyen, a megfelelő mennyiségben és minőségben. Víz által van élet és egészség. Hazánk nagyon szerencsés ilyen szempontból, hiszen temérdek olyan hellyel büszkélkedhet, ahol a minőségi víz nagy mennyiségben van jelen.

Bükfürdő Hotel Caramell, gyerekes családoknak is

A bronzkortól már lakott Bük igen sok megpróbáltatáson ment keresztül a történelem folyamán, de mindig megmutatta, hogy képes felállni és megújulni. napjainkban pedig már egy igen közkedvelt hely a pihenésre vágyók körében, ugyanis olyan értékkel rendelkezik, ami szinte felbecsülhetetlen, ez pedig a gyógyvíz. Ezt pedig okosan kihasználva, több olyan létesítmény is épült, ahol a gyógyvizet az ember javára tudják fordítani. Az egyik ilyen a Bükfürdő Hotel Caramell, ahol minden szempontból újjá lehet születni.

A szobák berendezésének minden darabja a pihenést szolgálják. Különféle kategóriákra vannak osztva a szobák, így minden olyan mellett dönt, amelyik a leginkább megfelel számára.

A Bükfürdő Hotel Caramell olyan hely, ahol minden megtalálható és el sem kell hagyni a szálloda területét. A 142 szobájával rengeteg embert tud befogadni, hogy biztosíthassa a test-lélek-szellem pihenését, felüdülését, újjászületését.

Mivel családbarát szálloda a Bükfürdő Hotel Caramell, ezért a gyermekes családokat is szívesen látják. Távol-keleti holisztikus hangulat, halastó, japán kert, minden adott, ami szem-szájnak ingere.

A Bükfürdő Hotel Caramell konferenciatermet is biztosít, ezért tökéletes helyszín üzletkötésekhez, csapatépítő tréningek szervezéséhez, sőt, kiállításokat is bátran meg lehet szervezni.

A SPA olyan élményekkel gazdagítja az embert, hogy az a későbbiekben is érezhető lesz, ugyanis a fényhatások, különleges illatok vagy a csodás vízfüggönyök jótékony hatásai hosszú ideig felöltik a szervezetet, az elmét és a lelket.

A masszázsok és testkezelések temérdek fajtája fellelhető. A holisztikus kezelések preferálói sem kell nélkülözzenek semmit.

A gyógyulni vágyók is bátran dönthetnek a Bükfürdő Hotel Caramell mellett. Mindez csak a felszín, de a Bükfürdő Hotel Caramell honlapján mindenről részletesen lehet tájékozódni.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.