király gyógyfürdő

Bezár a Király fürdő

Folytatódik a nagyszabású felújítási program a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. intézményeiben, emiatt az egyik népszerű fürdőt két évre bezárják idén.


Tavaly az előző évhez képest mintegy 300 ezerrel többen, 4,5 millióan váltottak jegyet a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. intézményeibe, egy év alatt 7,3 százalékos volt a napi vendégforgalom-növekedés.

Tavaly év végén megkezdték a pesterzsébeti fürdő régi, felújított és kibővített épületének próbaüzemeltetését, a nyári szezonban pedig már teljesen megújult strand várja majd a látogatókat. 2018 novemberében átadták a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőt, melyet 26 ezerrel többen kerestek fel, mint 2017 azonos időszakában.

A második félév legnagyobb eseménye pedig a Király fürdő felújítása és bővítése lesz, a fejlesztés miatt két évig bezárják az intézményt – írja az InfoRádió honlapja.

Fotó: kiralyfurdo.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.