BalatoniBob Balatonfűzfő

BalatoniBob Szabadidőpark Balatonfűzfő

A BalatoniBob Szabadidőpark Balatonfűzfő egész évben tartalmas kikapcsolódást nyújt az idelátogató kirándulóknak. A bobpályák összesen másfél kilométer hosszúak, és nyáron sötétedés után ki van világítva. Itt még a rossz idő sem akadály, minden nap még esőben is nyitva tart. Az adrenalin élményt kedvelők a létesítményhez tartozó Serpa kalandparkban próbálhatják ki az ügyességüket, emellett ingyenes kilátó, fitneszpark, és játszótér is található. A szabadidőpark nemcsak autóval, hanem tömegközlekedéssel és biciklivel is könnyen megközelíthető.

Balatonfűzfő a Balaton csúcsának népszerű üdülőtelepülése, ahol nyáron a rossz idő esetén is, és egész évben izgalmas kikapcsolódásban lehet része az aktív pihenés kedvelőinek. A környék a parti fekvése miatt kiváló vízi sportokra, supozásra, szörfözésre és vitorlázásra. A sekély víz pedig kimondottan kedvező a kisgyerekes nyaralóknak. A település legszebb részén található a bobpálya, ahonnan páratlan panoráma nyílik a tóra és környékre.

Balatoni Bobpálya balatonfűzfő

BalatoniBob Szabadidőpark látnivalói

A BalatoniBob Szabadidőpark népszerű kirándulóhely, a bobpályák mellett különböző szabadidős létesítmények található. Maga szabadidőpark ingyenesen látogatható, és a különböző eszközök használatáért kell fizetni, és ingyenesen is használható szolgáltatásokat is magába foglal. A területén ajándékbolt és grillterasz várja a vendégeket.

BalatoniBob Szabadidőpark csoporthoz tartozik a Balatoni Bob mellett a Serpa kalandpark és a Paintball.

Serpa kalandpark

A Serpa kalandparkban mászótorony, drótkötél csúszda, és különböző nehézségi szintből álló kalandösvények találhatók a lombkoronák között.

Paintball pálya

A pályán célbalövés, paintball és gyermek paintball található, ahol valódi festékgolyókat lehet biztonságos körülmények között kilőni. A használathoz védőfelszerelés biztosított.

Balatoni Bob

A környék legszebb részén lévő erdős területen található panorámás bobpályák igen népszerűek a környéken nyaralók körében, a legmagasabb pontjáról a Balatonra nyílik lenyűgöző kilátás. A dupla bobpálya hazánk leghosszabb hasonló jellegű bobpályája, a teljes hossza másfél kilométer és a bobok sínre rögzítve futnak szédületes gyorsasággal. Az Alagútpálya éles döntött kanyarokkal bukkanókkal van kialakítva, miközben áthalad egy 15 méteres alagúton. Sötétedés után a villogó fények még izgalmasabbá teszi a száguldást. Az újabbik pálya a Panorámapálya 360 fokos kanyarokat, 40 méteres szintkülönbséget tartalmaz, és 40 km/h sebességgel roboghatnak végig a pályán az adrenalin függők.

Balatonfűzfő bobpálya

Egyéb attrakciók

Játszótér

Azok, akik a koruk miatt még nem próbálhatják ki a bobozást, számukra ingyenes játszótér biztosít feledhetetlen perceket: mini kalandpark, mini csúszópálya, mászókák, és csúszdák találhatók.

Kilátótorony

A 15 méter magas fából készült kilátótoronyból lenyűgöző 360 fokos panoráma nyílik a környékre. 10 év alatti gyerekek csak szülői felügyelettel látogathatják.

Fitneszpark

A 14 éven felüli vendégek számára 8 korszerű fitneszgépből álló szabadtéri park vehető ingyenesen igénybe.

Egyéb tudnivalók

A Balatoni Szabadidőpark létesítményei eltérő nyitvatartással működnek. A bobpályák rossz idő esetén is üzemelnek, a bobokat ilyenkor esővédővel látják el. A bobot kizárólag három évnél idősebb gyerekek használhatják. Nyolc évnél kisebbek csak 8 év feletti személlyel együtt bobozhatnak. A Serpa kalandpark tartós eső esetén zárva tart.

Nyitva tartás

Fitneszpark, kilátó, játszótér naponta 09:30-17:00-ig tart nyitva.

Bobpályák: Naponta 09:00-20:00-ig tart nyitva.

Serpa kalandpark főszezonban (Június 16-augusztus 31-ig) naponta: 10:00-19:00 között tart nyitva.

Jegyár

Bobpálya

1 csúszás gyerek (3-14 év): 699 Ft/fő

1 csúszás felnőtt (14-99 év): 799 Ft/fő

A bobpályára kedvezményes családi csomagok is vásárolhatók, a részletes árlista megtalálható a szabadidőpark honlapján a https://balatonibob.hu/arak alatt.

Serpa kalandpark: csak a különböző eszközök használatáért kell fizetni, az árak https://www.serpakalandpark.hu/araink.html oldalon találhatók meg.

Paintball

200 db lőszer: 6 000 Ft/fő

Célbalövés: 1 500 Ft/fő

Lézerharc: 4 000 Ft/fő

Elérhetőség

BalatoniBob Szabadidőpark

8175 Balatonfűzfő, Uszoda út 2.

Telefonszám: +36 30/143-0000

E-mailcím: bob@balatonibob.hu I Webhely: https://balatonibob.hu/

Nevezetességek a környéken

Veszprémi Állatkert Veszprém I Tűztorony Veszprém I Eplényi libegő Eplény I

Fotók: balatonibob.hu

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.