Balatongyöröki strand

Balatongyörök Községi strand

A Balatongyörök Községi strand ötcsillagos minősítéssel rendelkezik, családbarát szolgáltatásai miatt a kisgyermekesek körében igen népszerű. Lidós partszakasszal, árnyas területekkel rendelkezik. Az aktív pihenés kedvelői számos sportolási lehetőséget találnak, emellett a strandon ingyenes meridiántornával lehet megismerkedni.

Nevezetességek

Pálinkaház I Szépkilátó és a Római forrás I Barlangok I Afrika Múzeum Balatonederics I kerékpártúra a Kis-Balatonra

Balatongyörök a Balaton északi partján Keszthely és Szigliget között található, a település kiváló természeti adottságokkal rendelkezik, a környék népszerű látnivaló pedig pár perces autózással érhetőek el. A községben működő Pipitér Lélekotthon (masszázs, jóga, hangtál, meditáció, ájurvéda kezelések) kiváló testi-lelki feltöltődést biztosít.

Balatongyörök strand homokos part

Túraútvonalak

Pele apó tanösvény gyermekek számára I Büdöskúti Arborétum I Boroszlán Tanösvény

A strand szolgáltatásai

A strand igen kedvelt hosszú homokos partszakasza miatt, ahol a kisgyermekes családok zavartalanul pihenhetnek, a gyermek részére gyermekmedence, játszótér, homokozó, vízicsúszda áll rendelkezésre. A színvonalas programokat animátorok biztosítják, így a szülőknek is lehetősége nyílik a kikapcsolódásra. A strandon váltakozva találhatók árnyékos és napos területek is, emellett a strandon napozóstég is ki van alakítva.

· meridiántorna

· strandröplabda pálya

· vízilabda pálya

· vízi kosárlabda pálya

· szörfoktatás

· vízibicikli, kajak, kenu kölcsönzés

· vízi aerobik

A nyári időszakban a strandon értékmegőrző, vízimentő és orvosi felügyelet is biztosított. Ingyenes parkoló és Wifi, kerékpártároló, strandrádió, étterem, büfé működik.

Balatongyörök strand homokvár

Megközelítése

8313 Balatongyörök, Strand

Nyitvatartás

Strandnyitás 2020

A strand várhatóan június közepétől nyitja meg hivatalosan a kapuit, addig a strand területe sétányként ingyenesen látogatható (egyes vendéglátó egységek már üzemelnek).

Június -augusztus között naponta 08:00-19:00 óra között tart nyitva. A strand a pénztár zárása után ingyenesen látogatható.

A pontos nyitásról és az aktuális jegyárakról a strand hivatalos oldalán a www.balatongyorok.hu/latnivalok/strandolas/ alatt lehet tájékozódni.

Balatongyöröki strand badacsony

Kapcsolat, web, fotók: www.balatongyorok.hu/latnivalok/strandolas

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.