Az online kaszinók előretörése Magyarországon

Nem igazán kell valószínűleg senki számára kiemelni, hogy mennyire népszerűek lettek Magyarországon az elmúlt években az online kaszinók. Egyre másra belefuthatunk a hirdetéseikbe, és mindenféle extra erőfeszítés nélkül lehet ilyen platformokat találni. Persze az már más kérdés, hogy hol érdemes regisztrálnia egy magyar játékosnak, de kétségtelenül Magyarországon az online kaszinózás része lett a mindennapoknak.  Ezt egyébként már abból le lehet könnyedén szűrni, hogy a legtöbb online kaszinó ma már elérhető magyar nyelven, magyar címmel és telefonszámmal lehet regisztrálni, sőt, nagyon sok esetben van magyar ügyfélszolgálat is.

Bár nem gondolnánk elsőre, de ezek a tényezők is sokat segítenek abban, hogy ilyen népszerűek ezek a platformok, hiszen ha forintban lehet befizetni és forintban látjuk az elérhető bónuszokat, akkor az tényleg hozzátesz a felhasználói élményhez legjobbmagyarkaszino.com . A következőkben megnézzük, hogy mennyire és mit is szeretnek a magyar játékosok az online szerencsejátékos platformokon!

A magyar online kaszinók vonzereje

Egy hagyományos kaszinóval szemben egy online kaszinó rengeteg előnyt biztosít. Mert Magyarország vonatkozásában létezik ugyan egy-két hagyományos kaszinó, de azok általában csak a nagyvárosokban érhetőek el és a lakosság jelentős része elég távol él ezektől a helyektől. Viszont a magyar online kaszinók megjelenésével hatalmas közönség számára nyílott meg a lehetőség a legjobb játékok kipróbálására. Azt már elég régóta lehet tudni statisztikák és közvéleménykutatások alapján, hogy a magyarok szeretnek játszani és az online kaszinók pedig igyekeznek kiszolgálni ezt az igényt.

A játékok tekintetében is elég jól beazonosítható, hogy milyen típusú játékokat kedvelnek a magyar játékosok. Töretlen hazánkban a népszerűségük a nyerőgépes játékoknak, slotoknak, amelyekben egy-egy online kaszinóban ma már 6-7 ezer is megtalálható. Ráadásul ezen játékok már rég nem szimpla gyümölcsös nyerőgépek, van belőlük olyan változat, ami több bónuszkört, extra funkcióikat és ingyenes pörgetéseket ígér. Azért annyira kedveltek a kaszinókban (és nem csak a magyar játékosok körében), mert kifejezetten nagy összegeket lehet nyerni egészen kis téttel, anélkül, hogy egyébként nagyon komoly szabályokat kell megérteni. A slotoknak amúgy még van számtalan más típusa is:

  • Progresszív jackpotos slotok
  • Statikus jackpotos slotok
  • Klasszikus nyerőgépek
  • Bónuszkörös nyerőgépek
  • Napi nyereményeket kínáló slotok

Az asztali- és kártyajátékok népszerűsége

A nyerőgépek mellett még mindig népszerűek a hagyományosabb kártya- és asztali játékok. Így a magyarok mindig is kedvelték a pókert valamint a blackjacket. A póker vonatkozásában a hagyományosnak nevezhető Texas Hold’em az, amit általában kedvelnek a játékosok. Ezekből rengeteg asztal érhető el minden online kaszinóban, ráadásul elég gyakran indulnak freeroll versenyek is. Ezek azok, amikor teljesen ingyen ülhetünk be játszani és a végén hatalmas összegeket nyerhetünk. A blackjack népszerűsége szintén az ismertségén alapul. Magyarországon már nagyon régóta népszerű játék volt a 21-ezés, a blackjack nagyjából ugyanez, kissé más körítéssel.

Ugye ebben a játékban az a cél, hogy két kézbe osztott lappal és hozzá egy-egy újat kérve a lehető legközelebb kerüljünk a 21-hez a lapok értéke tekintetében. De ha nem is találjuk el a 21-et, akkor is jobbnak kell lennünk a banknál. Erre pedig van esély, hiszen a legtöbb online kaszinóban az osztó megáll a 17-es értéknél.

De a kártyajátékok mellett még ki kell emelnünk, hogy az asztali játékok is kifejezetten népszerűvé váltak az utóbbi időben a kaszinókban. Ezek közül is kiemelhető a rulett. Ennek európai változatát játsszák általában a magyarok. Ebben a feladatunk nagyon egyszerű. Adott egy rulettkerék, rajta mezőkkel, amelyek a számokat tartalmazzák 1 és 36 között, valamint van még egy nulla is. Azt kell eltalálnunk előzetesen, hogy melyik számba esik majd a rulettgolyó a pörgetés végén. Népszerű a játék a magyarok körében, mert ismertek a szabályok, ráadásul a rengeteg fogadási lehetőség miatt egyes fogadásoknál majdnem 50% az esélyünk arra, hogy nyerjünk.

A bónuszok szerepe a népszerűségben

Azt nagyon fontos még kiemelni, hogy az online kaszinók népszerűségében az is szerepet játszik, hogy rengeteg promócióval és akcióval várják a játékosokat. Mert lehet, hogy alapból nem játszanak valaki egy ilyen platformon, de amikor egy olyan üdvözlő bónusz ajánlat várja, amelyben az első befizetésére 200%-os extra pénzt ad még a kaszinó, azért ott már sokan elgondolkodnak. Plusz nagyon sok az olyan csábító ajánlat, amikor befizetés nélkül kaphatunk ingyenes pörgetéseket vagy extra pénzt is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a magyarok különösen kedvelik a nyereményjátékokat, tornákat és az ingyenes pörgetéseket biztosító promóciókat.

Gondoljunk bele, egy ingyenes pörgetésnél nem is akarhatunk jobb ajánlatot. Hiszen úgy pörgethetünk a kedvenc slotunkon és növelhetjük a nyerési esélyeinket, hogy egyébként nem is kell a saját pénzünket kockára tennünk. Persze azért azt ne felejtsük el, hogy ezeknél az ajánlatoknál szinte mindig vannak teljesítési követelmények. Ezek legfontosabbika a megjátszási követelmény. Ez egy ingyenes pörgetés esetén azt mutatja meg, hogy hányszor kell az adott pörgetésből származó nyeremény összegét újra feltennünk tétként, hogy először kifizetést kezdeményezhessünk a nyereményre.

Visszatérve a konkrét témánkra a cikkben, elmondható konkluzióként, hogy az online kaszinók nagyon népszerűek Magyarországon és a sok extra funkciónak, játéknak és promóciónak köszönhetően ennek a népszerűségnek a további növekedésére lehet számítani.

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.