lepencei strandfürdő

Az enyészeté lett az ország egyik legszebb panorámájú strandja

Szinte felismerhetetlen az egykor szebb napokat látott lepencei strandfürdő. Ez volt egykor Magyarország egyik legszebb panorámájával rendelkező fürdője, de 30 évvel a megnyitását követően 2007-ben bezárta a kapuit, és azóta sem látogatható.

Sajtóinformációk szerint a terület tulajdonosának a csődjét követően a CIB Bankhoz került az egykori strand, de éveken át hiába próbálták eladni, végül két és fél éve értékesíteni tudták a 600 millió forint körüli áron meghirdetett, 53 ezer négyzetméteres telket.

lepencei fürdő
Fotó: DRONE EYE photography

Bár a lapinformációk szerint bejegyeztették a Visegrád Lepence Völgy Strandfürdő Kft.-t és a felújítási projekt a szakhatósági engedélyeztetési eljárásnál is tartott, a DRONE EYE photography Facebook-oldalának minapi megdöbbentő képei alapján semmi nem utal arra, hogy hamarosan elkezdődnek a munkálatok.

Pedig állítólag egy új szálloda építése is tervben van.

lepencei strand
Fotó: DRONE EYE photography

Forrás: sokszinuvidek.24.hu

Fotó: DRONE EYE photography

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.