Abádszalók Tisza-Tó Strand

Augusztus 7-én lesz Abádszalókon a Tisza-tó átúszás és átevezés

A Tisza-tó fontos eseménye az augusztus 7-én megrendezendő átúszás. Az úszás mellett idén már átevezésre is lehet nevezni, kenuval, kajakkal SUP-pal és evezős hajóval is teljesíthetik a távot. Jó tudni, hogy a két eseményre külön nevezőlapot kell leadni, helyszínük az Abádszalóki Tisza-tó strand.

A Balaton átúszás mellett az abádszalóki Tisza-tó átúszás is egyre több érdeklődőt vonz, érdekesség, hogy idén kiegészül az átevezéssel is. A vállalkozó szellemű, sportos résztvevők akár mindkét módot teljesíthetik, és külön éremmel is jutalmazzák. Az átevezésre és az átúszásra is az esemény honlapján a www.tiszato2021.hu oldalon online lehet nevezni.

Tudnivalók az eseménnyel kapcsolatban

Mindkét esemény helyszíne az Abádszalóki Tisza-tó strand, ahol a verseny előtti regisztráció, és az eredményhirdetés is zajlik, ugyanakkor rajthely és célhely is egyben.

Átúszás

Az átúszás során oda-vissza 3,5 km távolságot kell teljesíteni, az Abádszalóki-medencében.

Átevezés

Az átevezés során oda-vissza 8 km távolságot kell teljesíteni, az Abádszalók-Kisköre-Abádszalók között.

Az esemény időpontja: 2021. 08. 07.

Rajtidő: 09:00-13:00 között folyamatosan.

Elérhetőség: Abádszalóki Tisza-tó strand, 5241 Abádszalók, Strand u. 3.

Az eseménnyel kapcsolatos részletes információ megtalálható a www.tiszato2021.hu oldalon.

(Forrás:Tiszató2021.hu)

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.