cigándi-tanuszoda-

Átadták a Bodrogköz első tanuszodáját

A Bodrogköz első tanuszodáját adták át a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Cigándon, a csaknem 900 millió forintos állami támogatásból felépült sportlétesítmény versenyek tartására alkalmas medence is található.


A megnyitón elhangzott, hogy a cigándi járásban átadott tanuszoda hiánypótló, hiszen esélyt és helyszínt ad a térségbeli gyermekek mindennapos sportolására, egészségesebb életkörülményeinek javítására.

Az uszoda teljes egészében költségvetési forrásból, csaknem 900 millió forintból épült meg, benne egy nyolcvan centiméter mély tanmedencével és egy százkilencven centiméter mélységű, akár versenyek lebonyolítására is alkalmas úszómedencével.

cigándi-tanuszoda-vízilabda
Vízilabdázó gyerekek a cigándi tanuszodában az átadása napján, 2023. április 14-én. A csaknem 900 millió forintos állami támogatásból felépült sportlétesítmény versenyek tartására is alkalmas.
MTI/Czeglédi Zsolt

MTI

Címlapkép: MTI/Czeglédi Zsolt

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.