debreceni nagyerdei strand

A végzős diákoké lesz egy napra a debreceni nagyerdei strand

A nyáron egy napra a végzős diákoké lesz az új nagyerdei strand, kárpótlásul ez elmaradt ballagásokért Debrecenben – közölte a cívisváros polgármestere, Papp László.

A nyáron egy napra a végzős diákoké lesz az új nagyerdei strand, az önkormányzat ezzel kárpótolja a fiatalokat az elmaradt ballagások miatt – közölte a cívisváros polgármestere a diákoknak írt levelében.

Papp László azt írta: egy debreceni diák nem zárhatja le diákéveit úgy, hogy az ne lenne számára akár életre szólóan emlékezetes. „Úgy gondolom, ha túl vagytok az érettségin és a felvételin, bizonyára örülnétek neki, ha lenne lehetőségetek egymástól elköszönni. Ebben szeretnénk nektek segíteni”.

Papp László azt írta, ezért ezen a nyáron egy napra minden debreceni végzős középiskolás diák ingyen belépőt kap az új strandra, egyben sok sikert kívánt nekik a hétfőn kezdődő érettségihez.

MTI / Fotó: látványterv

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.