győri RQ vízi élménypark

A szezon legnagyobb slágere: Júniusban nyit Magyarország legnagyobb és legdrágább fürdője

Június 17-én nyílik meg Magyarország legnagyobb fürdőkomplexuma, a világ első 7 csillagos tengeri tematikus élményfürdője Győrben. Már a jegyárakat is bejelentették.

Napjainkban már az utolsó simításokat végzik, és június 17-én megnyitja kapuit a látogatók előtt a győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő. A belépőjegyekről, a győrieknek nyújtott kedvezményekről tartott sajtótájékoztatót a városházán dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere és Kovacsics Imre a SPA Hungary Holding Zrt. vezérigazgatója.

Nyugdíjas szervezeteknek ingyenes, győrieknek -20-40 % kedvezmény

A felnőtteknek a strand, élményfürdő és a gyógyvizes medence használatára jogosító jegy 9700 Ft (győrieknek 5800 Ft), a nyugdíjas- és gyerekjegy 7 300 Ft (győri nyugdíjasoknak és 18 év alattiaknak 4 380 Ft)

Termálmedence és uszoda 6500 Ft (győrieknek 3900 Ft), 14-18 év közöttieknek, és a nyugdíjasoknak 3120 Ft

Uszodajegyek: felnőtt 3500, (győrieknek 2100 Ft), 18 év alatt és győri nyugdíjas 1620 Ft

A nyugdíjas szervezetek ingyenes belépésre jogosító kártyát ad az önkormányzat, amelyet a tagjaik vehetnek igénybe.

rq vízi élménypark és gyógyfürdő győr
Fotó: RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő Győr Facebook

Kedvezmények

Az állandó lakcímmel rendelkező győriek az alapjegy árából májustól-augusztusig 40 százalék, ezen időszakon kívül 20 százalék kedvezményt kapnak. A jegyvásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosító klubkártyát és egy személyazonosság igazolására alkalmas igazolványt és a lakcímkártyát.

Klubkártya kell a kedvezményhez

A győrieknek biztosított kedvezményes jegyekhez, ki kell váltani egy klubkártyát, amely 5000 forintba kerül és győri lakcímkártya és személyi igazolvány  szükséges hozzá. Az egy háztartásban élőknek csak egy kártyát kell kifizetni, ami után a család minden tagja megkapja a kártyát. Azért, hogy már a nyitás első napján is igénybe tudják venni a kedvezményeket, június 5-től már lehet igényelni a kártyákat a gyógyászati aulában. Az első 10 regisztráló ajándékcsomagot kap és mégy a nyitás előtt bemutatják nekik a fürdőt. Június 17-től az uszoda pénztárában nyitvatartási időben válthatók ki a kártyák.

Parkolás 

A létesítményhez tartozó parkolóban maximum 4 órára kell az övezetre vonatkozó parkolási díjat megfizetni a fürdő látogatóinak.

Forrás: kisalfold.hu

Címlapkép: Dr.Dézsi Csaba András Facebook oldala

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.