csillaghegyi strandfürdő

A Palatinusban és a Csillaghegyi fürdőben is rövidül a nyitvatartás

Hivatalos oldalán jelentette be a fővárosi  Palatinus Gyógyfürdő és a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő is, hogy a drasztikus energiaár-emelkedésre tekintettel, módosítják nyitvatartásukat, illetve utóbbi fürdőnél a szolgáltatásaik köre is módosul.

A Palatinus Gyógyfürdő nyitvatartása a mostani 9.00 – 19.00 óráról 9.00 – 16.00 órára változik. Honlapjukon azt is közölték, hogy a Margaréta medence 2022. október elejétől nem üzemel.

A Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő Facebook oldalán kiemeli, az energiaválság miatti korlátozások nem a fürdő teljes bezárását jelentik, ellenben bizonyos korlátozások bevezetése vált szükségessé a további működésük érdekében.

Az alábbi intézkedéseket vezetik be:

▪️Az úszómedence névleges hőmérséklete 25°C-ra, a tanmedence 30°C-ra változik.
▪️Hétköznapokon a Wellness és a gyermekvilág részlegek zárva lesznek. Ezt a változást október 17-től vezetik be.
▪️A gyerekvilág medencék névleges hőmérséklete nem változik. Az élményelemek hétvégén egyelőre tovább üzemelnek.
▪️Padlófűtés, ha indul, egyelőre csak a földszinten az öltözőben lesz. Az előcsarnok hőmérsékletének megőrzése érdekében a vészkijárat (buszmegálló felöli bejárat) normál használat elől le lesz zárva, ez a változás október 14-től lépett érvénybe. Csak a parkoló felőli bejárat lesz használatban.
▪️A használati melegvíz hőmérsékletét – pl. zuhanyzók – 36 °C-ra állítják be
A szaunavilágban a legfontosabb változás, hogy a részleg minden nap 12:00-tól nyit. A panoráma medence új funkciója hideg vizes merülőmedence. A forróvizes merülőmedence hőfokát 1-2°C fokkal lejjebb veszik. December végéig a szaunavilág minden nap üzemel.
▪️A 15 alkalmas szaunabérlet értékesítése azonnal leállításra került.
▪️Az árakat tekintve egyelőre nincs változás.
▪️Komplex jegy hétköznapokon az uszoda és szaunavilág használatát jelenti.

 

Fotó: MTI

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.