Lapos Beach Szeged szabadstrand tisza

A Lapos magasan a legjobb!

Elkészült a Lapos, gyönyörű szabadstrandja van Szegednek, amit szerencsére a Tisza is – szó szerint – enged használni a városlakóknak. Még egy olyan szellemes szlogent is kitaláltak neki, mint az, hogy „Lapos – Magasan a legjobb!” – írja a Szeged.hu

Harmincmillió forintból valósította meg a Szegedi Rendezvény és Médiaközpont a beruházást. A területet közművesítették, konténer wc-ket, zuhanyzókat és öltözőket alakítottak ki, szemétgyűjtőket és bójasorokat telepítettek, hogy mindenki kulturált körülmények között pihenhessen a vízparton.

Lapos Beach Szeged
Fotó: szeged.hu / Iványi Aurél

A strandolók biztonsága érdekében térfigyelő kamerarendszer is van a Laposon, a vízimentői szolgálatot említeni sem kell. A szabadstrandon büfé is van, a Garden étterem stábja gondoskodik arról, hogy ne kelljen otthonról ennivalót hozni.

A Laposon százötven napozóágy, ötven „természetes napernyő” alatt várja a strandolni, pihenni vágyó szegedieket.

Lapos Beach Szeged szabadstrand
Fotó: szeged.hu / Iványi Aurél

Forrás: szeged.hu

Fotók: szeged.hu / Iványi Aurél

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.