Harkányi Strandfürdő

A harkányi fürdő strandja május 29-én rajtol

A pünkösdi hétvégére tervezik kinyitni a koronavírus-járvány miatt bezárni kényszerült harkányi fürdőt, de csak a szabadtéri medencéket lehet majd használni, nem lesznek nyitva a beltéri medencék és gyógymedencék és a gyógykezelések sem lesznek megtartva. 

A harkanyihirek.hu cikke szerint Pünkösdre nyit ki a harkányi fürdő, de a járványügyi korlátozások miatt csak a kültéri medencéket nyitják meg, a gyógymedencék zárva tartanak, mint ahogy több vendéglátóhely kerthelyiségei is.

Május 29-én a lepke és sportmedence nyit meg, a fürdőt 10 és 18 órák között lehet használni minden nap.

„Mivel az előírás szerint egy főre 4 négyzetméter vízfelületet kell biztosítani a szabadtéri medencékben, a zöldfelületeken pedig 16 négyzetmétert, így a strandon egyidőben legfeljebb 750-1000 vendég tartózkodhat” – olvasható a cikkben.

A járványügyi korlátozások miatt nem lesznek nyitva a beltéri medencék és gyógymedencék, gyógykezelések sem lesznek megtartva.

A fürdő pénztáránál fölfestik a betartandó távolságot, a pénztárosok kesztyűt és szájmaszkot fognak viselni, a beléptetésnél kézfertőtlenítő lesz biztosítva a vendégeknek. A beltéri vendégforgalmi részeket rendszeresen takarítják és fertőtlenítik. A kilincsek, korlátok, kapcsolók, vizesblokkok esetében a takarítás és fertőtlenítés óránként történik.

A cikk szerint az élményelemek közül a csúszdák és a szaunák nem fognak üzemelni. A strandi játszóterek látogathatóak lesznek, de csoportos foglalkozásokat nem tartanak a járványhelyzet miatt.

Forrás: harkanyihirek.hu / Pécsi Stop

Korábbi cikkünk a strandról:

Látványos szakaszban az új élményfürdő építése Harkányban

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.