Aquaréna Mogyoród

Vendégek véleménye a mogyoródi Aquaréna-ról

Azt tudjuk, hogy az Aquaréna Mogyoród Magyarország legnagyobb szórakoztató aquaparkja. A fürdőajánló szerint európai színvonal 11,5 hektárnyi területen, hűsítő medencék, jacuzzi, napernyők, nyugágyak, Magyarországon egyedülálló 1,5 kilométernyi csúszdapálya rendszer. De az igazi ítész mindig a felhasználó, jelen esetben a fürdővendég. Nézzük, hogyan látják ők a mogyoródi attrakciót!

Kezdjük az elégedettekkel:

„Imádom! A leghangulatosabb, a legkirályabb vízipark egész Magyarországon, sőt még talán Európában is!”

„Családommal visszatérő vendégek vagyunk. A gyerekek imádják a csúszdákat, a sportpályákat. Anyukaként pedig nagyon örülök, hogy míg a nagyobbak csúszdáznak, a legkisebb sem marad tétlenül: irány a Pöttöm játszótér.”

„Magyarországi ismerőseim ajánlására látogattam el az Aquarénába barátaimmal, amikor a legénybúcsúm apropójából pár napot Budapesten töltöttünk. Nem bántuk meg! Igazi felüdülés volt egy napra kiszakadni a forró városból, és csobbanni a hűs medencékben. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

„Nagyon jó! Gondolom a reggeli eső miatt nem voltak sokan, és ezért nagyon jó volt!!!! Nem volt sor, nem kellett várni, az úszómesterek aranyosak főleg a szőke lány, nagy napszemüvegben”

De ahhoz, hogy megalapozottan alakíthassuk ki véleményünket, nem hallgathatjuk el a kritikákat sem:

„Egy hete voltunk a parkban. Összességében jól éreztük magunkat, de vannak hiányosságok. A belépőt én nem sokallom, hárman fizettünk 18.500ft-ot, de nem is minden hétvégén megyünk, így egyszer belefér. Amit sokan kifogásolnak, hogy a feltöltős karszalagról nincsenek kint információk, cáfolnám. Ahogy odaállsz a pénztárakhoz, nagy táblákon kint van minden és a pénztáros hölgy is elmondta. Csak olvasni kéne és figyelni a környezetre. Nagy meleg volt, igy a medencék hőfoka kifejezetten jól esett, hűsített, mi hamar hozzászokunk. A személyzet jó fej volt. Viszont én kb. 10-12 éve voltam utoljára, gyerekként semmi kifogásolni valóm nem volt, remek állapotban volt a park. Mára úgy érzem, csak a bevétel kell nekik, de fejlesztés semmi. Rengeteg mozaik fel van jőve, élesek a lépcsők, a medencék alja. Sikerült is úgy megvágom magam, hogy egy hét után már rá tudok állni teljes testsúllyal a sérült lábamra. Mondta az egyik ott dolgozó lazán, hogy kb 25 embert látnak el napi szinten vágási sérülésekkel, ami szerintem nem a legjobb arány. Ráadásul mikor visszamentünk, hogy nézzenek rá, mert tiszta vér lett a papucsom, sajnáltak rám elpazarolni még egy ragtapaszt. Végül egy másik eü-s alkalmazott megnézte és lecserélte, hogy ne vesszen kárba fél napnyi kifizetett élmény. Ez a másfél óra kiesés nekem valamennyit rontott sajnos az élményen. Ha nem készülsz itallal, szendvicsekkel, akkor baromi drágák a büfék. Lángos 800-1600ftig, Gyros tál 2500ft, 0,5l üdítő 600ft, korsó sör 7-800ft. Ezeknek az ellenére egyébként rossznak nem mondanám, mert jól éreztük magunkat.  Sajnos nem az a hely lesz, amit gyakran látogatunk, de pár évente elmegyünk, mert sok csúszda van, igy egy napot lazán el lehet tölteni.”

„Ma voltunk a mogyoródi aquarénában a 16 hónapos kislányommal és a 12 éves unokahúgommal. 5 éve jártam itt utoljára még gyerek nélkül, de azóta semmi fejlesztés sem történt. Ma a gyerek medencében folyamatosan rám szóltak hogy nem ülhetek le benne, csak állhatok. Volt egy három ágú csúszda, amire nem mehettem fel felnőttként. De ezt hogy lehet egy totyogóssal kivitelezni? Állandóan mászott fel a lépcsőn. Egy pici gyerekcsúszda volt, így ami ilyen picinek élvezhető, de ott meg csúsztak nagyobb gyerekek is. Szopiszoba vagy benti játszó nem volt. Semmiképpen sem ajánlom 2 év alatti gyerekkel! Ezen felül a wc mocskos és a büfé árak az egekben. A 12 éves legalább élvezte, ő már 2 éve ide akar jönni.”

„Sajnos nagyon hideg a víz, szinte mindegyik medencében. Van, ahol nincs lábmosó, ezáltal behordják a vendégek a koszt a medencékbe…. A mozaikcsempe rengeteg helyen le van pattogva, a medence alján is, a zuhanyzóknál is, ami elhanyagolt hatást kelt. Nyitás után 1 órával még ment a söprögetés-pakolászás, úgy éreztük, mintha „túl korán” érkeztünk volna…”

„Iszonyatos belépő árak vannak, és felháborítónak tartom, hogy míg más normális csúzda parkban van családi belépő jegy is, itt olyan nem létezik. Vajon miért?? Egy négy tagú család belépőjegye 24 000 ezer forint, ami rettenet!!…”

„Az egy dolog, hogy a belépő 6500 Ft. De hogy az értékmegőrző megint 1000 Ft, plusz a karszalagra az egyenleg feltöltés szintén pénzlehúzás, mert 100ft-ért teszik rá az adott összeget, az már egyenesen felháborító. A medencék koszosak, penészesek, hiányoznak a mozaikdarabok, ami persze meg is vágta az én lábamat. És akkor meg a kaja árak…sajtos-tejfölös lángos 1100ft, pizza SZELET 700ft, hekk 2500-3500 Ft köret nélkül. Üdítő 600 Ft, kávé 500-1000 Ft. Ha már ilyen árakat elkérnek, legalább lenne normális rendszer, ne kelljen kétszer sorba állni befelé, harmadjára megint kifelé, és lenne egy szép, rendezett csúszdapark…”

A hozzászólás-válogatás az Aquaréna Mogyoród Facebook– és weboldaláról származik.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.