Miskolctapolcai Termál és Barlangfürdő

Családi programokkal nyit újra a Miskolci Barlangfürdő

A legendás fürdőkomplexum hét hónap után újranyit június 18-án, pénteken, az előttünk álló hétvégén pedig változatos családi programokkal várják az érdeklődőket – írja a minap.hu.

A fürdő honlapján a miskolci strandokat üzemeltető Miskolc Fürdők Kft. kiemeli, az újranyitás alkalmából egész hétvégén színes programokkal és garantáltan vidám hangulattal várnak mindenkit. Június 18-án, pénteken, egésznap bárki megpörgetheti a szerencsekereket értékes ajándékokért, déli 12 óra és délután 3 óra között kézműves foglalkozás lesz kicsiknek és nagyoknak, valamint előre meghirdetett időpontokban Zenés Aquafitness is lesz a barlangban.

Június 19-én, szombaton is vár majd minden látogatót a szerencsekerék és szintén lesznek kézműves foglalkozások, valamint Aquafitnes időpontok. Ezen túl gyermekjátékokat és versenyeket is szerveznek értékes nyereményekért, de parkour műsorral és bemutatókkal is készülnek.

Június 20-án, vasárnap apák napja alkalmából az édesapákat várják majd, kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatásokkal és ajándékkal.

Ahogyan az ismert, a járványügyi intézkedések miatt a Barlangfürdő – hasonlóan a többi miskolci fürdőhöz, strandhoz – még az elmúlt év novemberében zárta be a kapuit. A több hónapos leállás ott hagyta nyomait a létesítményen, így a nyitást megelőzően karbantartási, javítási munkákat kellett elvégezni. Az újranyitás a napokban megkezdődött, a Barlangfürdő Aquaterápia június 14-én tárta ki kapuit, maga a fürdő pedig pénteken nyit.

Forrás: minap.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.