Miskolctapolcai Termál és Barlangfürdő

Újra megnyitott és éjszakai fürdőzésre invitál a Miskolctapolca Barlangfürdő

Véget ért a szokásos januári karbantartás a Miskolctapolca Barlangfürdőben, így február 1-től újra vízzel telt medencék várják a látogatókat- adta hírül a minap.hu. További jó hír: megújult a Csillagterem, újrafestették, és javították a burkolatát.

A szokásos éves karbantartás alatt a fürdő műszaki szakemberei elvégezték a vízforgató, a légkezelő berendezések ellenőrzését és tisztítását, a medencék karbantartási, takarítási munkáit, valamint gondoskodtak a Barlangfürdő teljes körű fertőtlenítéséről is, hogy a február elsejével esedékes újranyitáskor a megfelelő színvonalon fogadhassa vendégeit a komplexum.

Az idei munka azonban kapott némi pluszt is, hiszen megújult a Csillagterem: újrafestették, és javították a burkolatát.

Az átmeneti időszak alatt egyébként ismét szárazlábas túrán vehettek részt azok, akik a Barlangfürdő kulisszái mögé kívántak bepillantani, de most, hogy újra vízzel teltek a medencék, szintén izgalmas programok várják a fürdőzőket.

Február 5-én, szombaton rögtön szauna estre és éjszakai fürdőzésre invitálják a látogatókat az üzemeltetők, amelyről – és sok más egyébről – bővebb információkat a Miskolctapolca Barlangfürdő honlapján találhatnak az érdeklődők.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.