zebegényi-strand-duna

Újabb gyöngyszem a Dunán – Megújult Zebegény szabadstrandja

130 millió forintos fejlesztés valósult meg Zebegény szabadstrandján, amely nem csak látványban, de funkcióban is növeli a vízparton töltött idő minőségét.


Az országos strandfejlesztési program keretén belül 130 millió forintból korszerűsítették a zebegényi szabadstrandot. Egy betonszerkezetű épületet is emeltek, melyben mosdókat, raktárakat, tetőteraszt alakítottak ki.

zebegény-szabadstrand
Zebegény, 2021. július 1.
A megújult zebegényi strand 2021. július 1-jén.
MTI/Mohai Balázs

A projekt részeként felújították és bővítették a támfalat, amelyet korláttal is elláttak. Az új, betonszerkezetű épületben öltözők, raktárak kaptak helyet, valamint kialakítottak egy napozásra, pihenésre alkalmas tetőteraszt is. Az épület kialakításánál arra törekedtek, hogy minél jobban illeszkedjen a környezetbe.

A partszakaszt, ahol új utcabútorok és napvitorlák kerültek elhelyezésre, kamerarendszer figyeli, és wifi hálózatra is kapcsolódni lehet.

zebegény-szabadstrand-strandfejlesztés
fotó: Mohai Balázs | MTI

Forrás: csodalatosmagyarorszag.hu

Fotók: MTI/Mohai Balázs

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.