szénási fürdő Nagyszénási Parkfürdő

Teljes üzemmódban a szénási fürdő

A vakációzók legnagyobb örömére beköszöntött a kánikulai forróság is. Pancsolhatnak, úszkálhatnak, gyógyulhatnak, asztaliteniszezhetnek mindazok, akik a Nagyszénási Parkfürdőt választják a nagy melegben. Jó hír: teljes üzemmódra kapcsolt a létesítmény.

Imádják a szénási fürdőt kicsik és nagyok, úszók és táborozók, a barnulni vágyók, meg a kánikulában a hűsítő habokat keresők. A jellegzetes szagú, gyógyhatású, meleg vizes medencében társaságok trécselnek, miközben pár méterre tőlük az úszók szelik a métereket, kilométereket. A legkisebbeknek kialakított medencében csúszdázni is lehet.

A parkosított részen elhelyeztek egy kültéri asztalitenisz eszközt. Nyemcsok János polgármester elmondta, egy visszatérő, gerendási fürdővendégnek köszönhető a felajánlás. A kondipark eszközeit megjavították, az eszközök felülvizsgálatát ha elvégzik, azokat is használhatják a vendégek. Kihelyeznek még pihenőpadokat, a most divatos raklapbútorokkal bővül a kínálat és válik még kényelmesebbé a pihenés a parkfürdőben. Egyedülálló módon a kistérségi kedvezménnyel még vonzóbb, megfizethetők a fürdő szolgáltatásai Csabacsűdtől Csanádapácáig mindazoknak, akik szeretik a családias szénási környezetet.

Forrás: beol.hu

Fotó: Tüskés Tibor / beol.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.