Valentin nap a fürdőkben

Szabad a szerelem Valentin napon és még pár napig a fürdőkben

A nagy Valentin napi boldogsághoz a fürdők számos, színes szeretet/szerelem csomaggal rukkolnak elő, ahol a párok boldogan időzhetnek a színes programkínálat kényeztetésében.

Szinte nincs fürdő, amelyik nem reagál valamilyen formában a Valentin napra. Amíg a kisebb fürdők csak Valentin napi estén, addig a nagyobb fürdőkomplexumok több napos programcsomaggal várják a szerelmeseket.

A Budapesti nagy fürdők zöme a hétvégébe átnyúló fürdő partikat és extra programokat kínál. Az Aquaworld az Oriental Spa-val együttműködve háromnapos kínálatában, egységes csomagban kínálja a büféreggeli és vacsora, ajándékpezsgő mellett a 20 perces romantikus páros masszázs vagy aromaterápiás páros fürdő pezsgő bekészítéssel, belépéssel az Aquaworldbe, a szaunavilág ingyenes, korlátlan használatával. Pénteken Splash fürdőpartin DJ Star zumba táncosok kíséretében lép fel. De kétség kívül a legnagyobb flesht maga Elvis Presley megjelenése fogja okozni, aki a medenceparton összeadja a jelentkező párokat.

Valentin nap a fürdőkben

A Palatinus Gyógy-, Strand – és Hullámfürdőben már egy hete romantikus a hangulat. A szerelmesek napján lágy zene, gyertyafény és finom illatok mellett, romantikus köntösbe öltöztetett masszázs rituáléra invitálják a vendégeket

A dél-alföld egyik legkedveltebb fürdőjében az orosházi Gyopárosfürdőben több romantikus csomagajánlattal készülnek a párok kényeztetésére, akik ezen a napon korlátlanul használhatják a gyógyfürdő kínálta regenerálódás szolgáló lehetőségeket, a szaunapark minőségi szolgáltatásait és különböző masszázsokra és kényeztető wellness-szolgáltatásokra.

Az ország egyik legnépszerűbb fürdőjében Zalakaroson Pápai Jocival lehet ünnepelni egy fergeteges fürdőpartin.

Ceglédfürdőn 2 éjszakás, szállásfoglalással egybekötött Valentin napi csomagra lehet benevezni, ahol a csomag mindenféle meglepetések mellett, tartalmazza a vacsorákat, a gyógyfürdőbelépőket, éjszakai fürdőzést  és harmónia páros masszázst is.

Demjén fürdőn három éjszakás Valentin napi álmot ígérnek, ahol a félpanziós ellátás mellett, a  romantikus földfürdő 1 üveg, jéghideg pezsgővel és privát lagúnával a szobában viszi a prímet. A párok korlátlanul használhatják az Aqua Spa szolgáltatásait, a finn szaunát, a gőzkabint, infrakabint, sókamrát és az aromakamrát. Korlátlan belépési lehetőséget biztosít a hajnal 2 óráig nyitva tartó Demjéni Gyógyfürdőbe és 50%-os kedvezményt nyújt a Cascade Barlang és – Élményfürdőbe és számos kedvezményt kényeztető szolgáltatások kipróbálására.

A Tamási thermal spa rózsaszirmok közötti éjszakai fürdőzésre invitálja a párokat!

Az Igali-gyógyfürdőben az eddigi kínálattól eltérően, kicsit megmozgatják a fürdővendégeket, akik a pihenést aquafitness órákkal,  izgalmas szauna szeánszokkal, zenés fürdőzéssel valamint Kökény Attila koncertjével teszik teljessé.

A Miskolctapolca barlangfürdőben a kedvezményes szaunaszeánszokkal gazdagítják a szerelmeseket, este pedig DJ Bárány Attila keveri a lemezeket.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.