Restart Budapest Card

Restart Budapest Card: Fedezze fel Budapest nevezetességeit 48 órás kártyával 11 490 Ft-ért

A Budapest Restart kártya kedvező lehetőség a főváros turisztikai látványosságainak felfedezésére. 37 ingyenes, és számos kedvezményes szolgáltatás tartalmaz: 1-1 történelmi gyógyfürdő és strandfürdő belépőt, ingyenes tömegközlekedést egész Budapesten és kedvezményes szállást a szerződött hotelekben. Érdemes a lehetőséget kihasználni, és az augusztusi hosszú hétvégét Budapesten tölteni.

Tudnivalók a Restart Budapest kártyáról

Budapest népszerű úti célja a külföldi turistáknak, a pandémiát megelőzően csak 2019-ben ötmillió vendég érkezett a világ minden tájáról, akik általában pár éjszakás itt tartózkodás során ismerkedtek a város szabadidős és kulturális nevezetességeivel.

A Restart kártya ára

A Restart Budapest Card most a hazai lakosság számára is igen kedvező lehetőség, hiszen a 11 490 Ft-ba kerülő kártyához 37 ingyenes szolgáltatás és attrakció kapcsolódik, amelynek összértéke 80 ezer forintot jelent.

A közösen utazó családok számára tervezték a 72 órás Junior Kártyát, amely 6-17 éves gyerekek számára vásárolható meg. Fontos tudni, hogy az ingyenes tömegközlekedés mellett 20 ingyenesen látogatható múzeum, egyéb gyalogos városnéző túra, barlangtúra stb. kapcsolódik a kártyához, de ingyenes belépést kizárólag a Lukács Fürdőbe biztosít. A 72h Junior Kártya ára 9 990 Ft.

A kártya időtartama

A Restart Budapest Cardnál az első használattól 48 óráig van lehetőség igénybe venni az ingyenes és kedvezményes szolgáltatásokat.

Kedvezményes szállás

A 48 óráig érvényes kártyával kedvezményesen lehet a listában szereplő, szerződött hotelekben megszállni, amely azt jelenti, hogy 2 éjszakás foglalás esetén a 3. éjszaka ingyenes. Érdemes lecsapni a lehetőségre, és az augusztusi hosszú hétvégét időben lefoglalni.

Ingyenes tömegközlekedés

A klasszikus tömegközlekedési járművek mellett ingyenes a Zugligeti libegő használata.

1-1 ingyenes történelmi gyógyfürdő és strand fürdőbelépő

Budapestnek számos olyan része van, amelyet mind a hazai turisták, mind a külföldiek előszeretettel felkeresnek, különösen a történelmi gyógyfürdők népszerűek.

Ingyenes látogatható gyógyfürdők:

 • Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda
 • Lukács Gyógyfürdő és Uszoda
 • Gellért Gyógyfürdő és Uszoda
 • Rudas Gyógyfürdő és Uszoda
 • Dandár Gyógyfürdő

Ingyenes látogatható strandfürdők:

 • Palatinus
 • Paskál Gyógy- és Strandfürdő
 • Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő
 • Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő
 • Római Lido
 • Pünkösdfürdői Strandfürdő

Egyéb népszerű ingyenes attrakciók

A kisgyermekek kedvence a Csodák Palotája ingyenesen látogatható, azonban érdemes megjegyezni, hogy a szintén kedvelt cápás állatkertbe a Tropicariumba 15 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg a belépőjegy. A Pál-völgyi-barlang (31 km hosszú barlangrendszer) ingyenesen járható be.

A Restart Budapest Carddal kapcsolatos részletes tudnivalók megtalálhatók a www.budapestinfo.hu oldalon a Budapest Card fül alatt. A kártya megvásárolható a webáruházban, illetve a portál által megadott helyszíneken.

Forrás: Budapestinfo.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.