Pénteken újra kinyit a Csepeli Strandfürdő uszodája

Péntek reggel, egyhetes leállás után ismét kinyit a Csepeli Strandfürdő uszodája – tájékoztatta a XXI. kerületi polgármesteri hivatal csütörtökön az MTI-t.

Csepeli fedett uszoda

Múlt szombaton csőrepedés miatt bezárták a Csepeli Strandfürdő uszodáját. Az üzemeltető Csepeli Városgazda Zrt. akkor azt közölte, hogy két csőrepedést is észleltek, az üzemszünet pedig azért volt szükséges, mert az egyik közvetlenül a medence mellett következett be és a hiba elhárítása másként nem volt lehetséges.

Az egyhetes leállás egy 150 milliméteres termálvíz-vezeték kilyukadása miatt volt elkerülhetetlen. A strandgépészet tíz évvel ezelőtti, teljes körű felújításakor ezt a fémcsövet alkalmasnak találták a termálvíz vezetésére. Most nem a vezeték javításával, hanem majdnem teljes hosszban műanyagvezeték kiépítésével minimalizálták egy hasonló hiba későbbi bekövetkezésének kockázatát.

mti

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.