Park Hotel Minaret

Park Hotel Minaret pünkösdi hétvége ajánlat

Töltődjön fel családjával Egerben a pünkösdi hétvégén! A három csillagos Park Hotel Minaretbenreggelivel, 3 éjszaka 4 fő részére 89.930 Ft. Ébredjen a minaret, vagy a vár nyújtotta panorámára! Az egri török fürdő és a termálfürdő is csak 10 perces sétára van. A belvárosi szálloda saját nyári teraszos étteremmel rendelkezik, SZÉP-kártya elfogadóhely.
A szálláshely a strandtól alig 3 percre helyezkedik el. A Park Hotel Minaret szobái az ottomán minaretre vagy az egri várra néznek, és saját fürdőszobával, műholdas TV-vel, hűtőszekrénnyel és ingyenes wifivel rendelkeznek. A szálloda közvetlenül a város központjában található, és egy nyári terasszal rendelkező étteremmel, valamint egy régi borospincével várja a vendégeket.

A szálló éttermében szezonális, helyi alapanyagokból készített magyar és nemzetközi specialitásokat szolgálnak fel. A pincében borkóstolón vehetnek részt a vendégek, a teraszon pedig élő cigányzene mellett szórakozhatnak.

A szomszédban a helyiek körében népszerű cukrászda működik. A Dobos tér 3 perces sétával elérhető. A termálfürdő, az egri vár és a bazilika is 10 perces sétára található.

Szoba Foglalása

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.