harkányfürdő meddőségkezelés

Ötcsillagos fürdőkúra a gyermekáldásért

Napjainkban minden ötödik pár meddő hazánkban. Harkány egy klinikai vizsgálatokkal alátámasztott, mellékhatás-mentes, természetes módszert ajánl számukra, a fürdőváros térsége pedig mellé változatos turisztikai élményeket.

Harkányfürdő

A harkányi gyógyvíz legcsodálatosabb hatása a meddőség kezelésben rejlik. A gyermektelenséggel kezelt nők  átlagosan 44.5% -ban  sikerrel fogantak egy harkányi meddőség kezelés után. Gyógyvizes iszappakolás, gyógyvizes fürdőkúra, sok pihenés, gyógytorna és gyógymasszázs. Ez a harkányi meddőség kezelés titka.

A gyógyfürdő egyedi jellegzetessége gyógyászati szempontból, hogy vizében a karbonszulfid oldott állapotban van jelen, így a bőrön át és belélegezve egyaránt igen intenzíven, más gyógyvizekhez képest százötvenszeres hatékonysággal szívódik fel a szervezetben. Balneoterápiával – vagyis a víz által – többféle nőgyógyászati problémát és a meddőség több formáját is hatékonyan kezelik Harkányban. A kúra során a gyógyvíz izom- és érlazító hatású, erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, sőt fokozza a boldogsághormonként is emlegetett béta-endorfin termelését, ezáltal jó stresszoldó is.

A több millió éve érintetlen összetételű gyógyvizet nagy medencékben és kádfürdőként egyaránt élvezhetik a gyógyulni vágyók az ötcsillagos minősítésű fürdőben. A kiegészítő, természetes alapú kezelésekkel a módszer hatékonysága a lombikbébiprograméval megegyező a kontrolláltan, nagy számban elvégzett klinikai vizsgálatok szerint.

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.