Öt tipp a tökéletes játékszoba kialakításához

Minden gamer arról álmodik, hogy legyen egy hely, ahová elvonulhat, ha kikapcsolódásra vágyik, és ahol zavartalanul élvezheti a kedvenc játékait. Amennyiben lehetőséged van rá, hogy kialakítsd a saját játékszobádat, ezekkel a tippekkel teremtheted meg a legjobb légkört a felhőtlen szórakozás kedvéért.

Válaszd a legkényelmesebb bútorokat

Annak érdekében, hogy maximális kényelemben élvezhesd a kedvenc játékaidat, fontos, hogy olyan bútorokkal rendezd be a játékszobát, amelyek jó minőségűek, tartósak, és teljes komfortot biztosítanak. Ehhez tudom ajánlani például az állítható magasságú asztalokat, és a legnépszerűbb márkák gamer-székeit. Természetesen mindezt az anyagi kereteiden belül, de ne feledd, a minőségi termékek hosszútávon is jó befektetést jelentenek.

Milyen bútorokat szerezz be?

  • Állítható magasságú asztal
  • Legalább közepes árkategóriájú gamer szék
  • Egyszerű polcok
  • Mini hűtő
  • Tábla jegyzeteknek, posztereknek

A legjobb játékszobának dizájnos fényei vannak

Maradva még a külsőségeknél, el kell mondanom, hogy ahhoz, hogy kimaxold a játékélményt, a saját kis barlangod adta lehetőségeket, szükséged lesz klassz fényekre, nem elég, sőt, nem is a legjobb választás egy egyszerű csillár vagy falilámpa. Válassz inkább több, gyengébb fényű világítóeszközt, például LED-sorokat, egy klassz, színváltó skyline-t. A retró világot idéző lávalámpa is feldobhatja a szobát, amennyiben szereted a nosztalgikus elemeket.

Kerüld el a kábelrengeteget!

Ha már a fényekről, az elektromos tárgyak berendezéséről van szó, jó, ha arra is figyelmet fordítasz, hogy a kábelek – akár a fényfüzérek, akár a számítógép és konzol kábeleiről van szó – ne lógjanak össze-vissza, és ne legyenek csak úgy a földre ledobva. Hiába tartod a legnagyobb tisztaságot és rendet, ha a kábeleid nincsenek szépen elveztve és minél jobban elrejtve.

Legyen változatos a játékkínálat

Lehet akármilyen menő a szobád, ha a fent említett polcok fele üres, és néhány hét alatt „kivégzed” az összes játékod. Ha nem akarsz ideje korán ráunni a játékszobádra, mindig gondoskodj arról, hogy legyen miből válogatnod. Nem kell ennek érdekében állandóan az üzleteket járnod, online is beszerezheted a trendi, neked tetsző játékokat, és nem is kell mindenbe egyszerre belekezdeni, egyszerűen csak nézz rá gyakran a gamer fórumokra.

Nézd meg, mit kínálnak az online kaszinók!

Ha nincs ötleted, vagy nincs kedved egy nagyon hosszú videójátékba belekezdeni, kikapcsolódhatsz egyszerűbb online játékokkal. A legnépszerűbb és legújabb online kaszinójátékokat is kipróbálhatod, és ki tudja, a kikapcsolódás mellett talán még egy kis extra bevételhez is hozzájuthatsz.

Szerelj fel hangszigetelést

A hangszigetelő burkolat, akkor is, ha például csak egy falra helyezed fel, még egész jól is kinézhet, mindamellett, hogy szintén a kényelmedet szolgálja. Lehet, hogy te nem vagy az a „dühöngő” fajta, aki képes a képernyővel is kiabálni, ha elvét valamit, de egy jó hangszigetelés nem csak ebben lehet segítségére a játékosoknak.

Ha a szobának megfelelő hangszigetelése van, akkor nem kell amiatt aggódnod, hogy mennyire húzod fel a játék hangerejét, persze amennyiben nem szeretsz fülhallgatót használni. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogod zavarni sem a család többi részét, sem a szomszédokat egy jó hangszigeteléssel.

Találj ki egy tematikát!

Attól függetlenül, hogy Star Wars, Halo vagy éppen Minecraft rajongó vagy, válassz egy tematikát a kedvenc videójátékaid alapján, és próbáld meg minél inkább ehhez a tematikához illően berendezni a szobádat. A cél az, hogy a játékszoba egyáltalán ne legyen egy átlagos, hétköznapi tér. Térjen el minél inkább a lakás többi helyiségétől. Ez azért fontos, hogy amikor ide belépsz, meg tudj feledkezni a mindennapi életed problémáiról, hogy minél jobban ki tudj kapcsolódni.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.