kukkoló

Négy évig fotózta a meztelen fürdővendégeket egy kukkoló

Éveken át készített meztelen fotókat egy vasi férfi az egyik megyei fürdő öltözőjében. Összesen 155 sértettről készült ruhátlan felvétel, amelyeket aztán az otthoni számítógépén tárolt. Megtörtént a vádemelés – írja a vaol.hu.

A Vas Megyei Főügyészség közleménye szerint a Sárvári Járási Ügyészség különleges személyes adattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint négy éven keresztül egy Vas megyei fürdő öltözőjében mobiltelefonjával 155 ruhátlan sértettről – tudtuk és beleegyezésük nélkül – készített fényképfelvételeket, illetve videófelvételeket és azokat otthonában, az asztali számítógépén tárolta. A vádlott cselekményével jelentős érdeksérelmet okozott a sértetteknek. A Sárvári Járási Ügyészség felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását és pártfogó felügyelet elrendelését indítványozta a vádlottal szemben, akinek büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Címlapkép: Illusztráció

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.