nagyvárad őssi_strand

Nagyvárad fürdőparadicsommá válik

Nagyvárad az elmúlt években már komoly lépéseket tett annak érdekében, hogy minél több turistát vonzzon, most újabb sebességfokozatba kapcsoltak, hogy országos érdekeltségű idegenforgalmi célponttá válhasson a város. A koncepció részeként a Nagyvárad-Őssi strand mellett új akvaparkot építenek – írja a foter.ro.

Az új létesítmény elsősorban a felnőtteket szólítaná meg, ugyanis nem terveznek gyermekcsúszdákat építeni, helyette a minőségi SPA-szolgáltatásokra összpontosítanak majd. A főleg nyugdíjasok körében népszerű Őssi strandot sem szüntetnék meg, a modernizálás után párhuzamosan működne a SPA-részleggel. Területe azonban csökkenni fog, mivel egy hektárt „lecsípnek” az új akvapark felépítéséhez.

Nagyváradon pár évvel ezelőtt nyílt meg a Nymphaea akvapark, mely jelentős bevételt hozott a város számára: csak az első évi működése során hárommillió eurót.

Forrás: foter.ro / Fotó: oradea.ro

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.