Mórahalmi Szt. erzsébet strandfürdő

Mórahalmi Gyógyfürdő: nehézkes indulás után erős befejezés

Nehéz és gyenge kezdést követően a körülményekhez képest erős szezont zárt a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő, ahol már az őszi–téli üzemre készülnek. A nyár utolsó hétvégéjén telt ház volt a für­dőben – írja a delmagyar.hu.

Farkas Gábor intézményvezető a lapnak elmondta, szeptember elsejével bezárt a fürdő nyári bejárata és a koktélozós rendezvénymedence, majd fokozatosan zárják be a strandrészleget is.

– Az ilyenkor szokásos karbantartási munkák mellett lassan átállunk a téli üzemre, aminek csúcspontja októberben az úszómedencét borító sátor felállítása – sorolta az igazgató, aki a látogatók számáról úgy nyilatkozott, úgy kellett volna kezdeni a szezont, ahogy véget ért a hétvégén.

– Összegezve, az ismert körülményeket követő nehézkes indulás után erős befejezés következett. Csúcsra jártak a fürdők az utolsó nyári hétvégén – tette hozzá. Mindezek ellenére a tavalyi év hasonló időszakához képest a látogatók csak 60 százaléka érkezett a fürdőbe – tette hozzá.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.